Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşler format atayım dedim ama C'yi D olarak görüyor ve windowsuda C' gibi Dye kuruyor....şimdi windows kurulu fakat c ye çift tıklıyorum benim yedeklerim var D' de ise windos kurulu ....bunu nasıl ters çeviricez yine???:vur:vur
Yooo doğru görüyor resimdeki yazılanlar....500 Gb hd var 400'e 100..ayrıca klasörlere tıklayıp girebiliyorumda..kurarkende Xp sp2 ile kuruyorum,bu zamana kadra hep aynı cd...ben ghosttan şüpheleniyorumibazı yazılarda okudum yer birimleri yer değiştiriyor diye??
sadece c yi formatlarken windows bazen herzaman deil yerel birimlerin adını değiştiriyor.. sen bu sekil kullan kanka bak 400 gb verinde var sırf c d diye gorunuyo die formatı düşünme ben cok yasadım c nin adını değiştir mesela Windows yap d yede Programlarım gibisinden tamamdır
arkadaşım aynı sorunla bende karşılaştım hemde kaçkere orjinal sisteme kaçak kurdum kaçak sisteme orjinal kurdum vista yüklü pcye xp kurdum falan filan bunun cdile alakası yok nasıl oluyor bende anlamıyorum kesinlikle bir yanlışlık yapmadığımdan eminim yüzlerce kez format attım yüzlerce pcye ama ayda yılda birde olsa böyle bi sorun ortaya çıkıyo
cd den diğil çünkü aynı cd ile farkıl bilgisayarlara kurtuğumda birisinde oluyo diğerlerinde olmuyo
microsoftu bile aradım b sorunla ilgili onlarda bişeyden anlamıyo çözümünü bulamadılar
simdik sole birsey var daha onceden bana oldu ordan biliyorum
digelim xp bozuldu oyuzden format atcaksınız windows xp cdsi c:yi mantıksal d:yi birincil goruyor
o yuzden yeni yuklenen sistem d: isminde gozukuyor bunu duzeltmenin bi you normal sartlarda yok ama elinde bir live cd vede vista dvdsi varsa dzeltebilirsin bunun icin once vista dvdsini takıp normal kurulum yapımus gibi ilerle sonra formatlama bolumune geldiginde xpyi kuracagın hddyi sec (yani yedeklerinin olmadıgı bolum) ve formatla.(eger live cd ile ugrasmak istemiuyorsan devam et vista kur sonra xp kurarsın)sonra kurulumu iptal et ve cık.live cdyle sistemi baslat disk yonetiminden bolumlerin adlarını degistir c. yaptıgın surucunun ustune gelip etkin olrak isaretle de.sonra cık ve xpni normal sekilde kur dhada anlamazsan msnim profilimnde var eklersen yardım ederim