Cumhuriyet yürüyüşünde beşiktaş`lılara

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

Bugün Bağdat Caddesinde Cumhuriyet yürüyüşüne katılan Beşiktaş`lılara 1907`li bir gurup tarafından saldırı gerçekleşti. Ailece yürüyen Beşiktaş`lılar sözlü ve fiili saldırıya maruz kaldılar. Böylesine güzel bir günde bile birlik, beraberlik ve milli duygularımızın güçlü olduğu 29 Ekim Cumhuriyet` Bayramı`nda Fenerbahçe`li bir gurup taraftarın içinde çocuklarında bulunduğu Beşiktaş`lı guruba saldırmasını şiddetle kınıyoruz.

İZLEMEK İÇİN : Beşiktaş | Haber 1903 - Beşiktaş`ın Kalbi - İZLE EY FENERLİ!..

-HABER1903-

Bazı duyumlarıma göre de eski Fenerbahçeli bi başkan, Atatürk' e suikast girişiminde bulunmuş :saskin

terbiyesizLik etmişLer

hey Allahım fenerliler gs den hırsını alamadı herhalde şimdi de beşiktaşlılara saldırıyor.

Beşiktaş Cumhuriyeti değil, Cumhuriyetin Beşiktaş'ı

Güne yakışmayan görüntüLer. . .

Töbe Yarabbim, ŞöyLe AnLamLı Bir Günde Ve AnLamLı Bir Yürüyüşte YapıLan TerbiyesizLiğe Bakarmısınız?

Bir Fenerbahçe'li olarak bunu yapan arkadaşları kınıyorum fakat bunu Fenerbahçe camiasına bağlamak yanlış olur. Bir elin beş parmağı bir olmadığı gibi her insan da bir değildir. Farklı takımları tutsakta hepimiz kardeşiz sırası geldiğinde bu Vatan için hep beraberiz. Yapanları kınıyorum takım fark etmez böyle bir günde ayıp etmişler, yanlışa düşmüşler ama şunu bilesiniz ki her kim bunu yapıyorsa ya propaganda amaçlı yapmıştır veya ülkesini sevmiyordur. Ayrıca fenerbahçe cumhuriyeti olayınıda bu kadar abartmayın çünkü futbol takımları içinde büyük bir beraberlik anlamında kulanılıyor. Fenerbahçeye gelene kadar doğuda "TÜRK BAYRAĞI" taşıyamadığımız o kadar çok yer var ki buralarla uğraşalım çünkü birgün hepimiz birbirimize lazım olacağız !!!

Mod Tarafından DüzenLenmiştir!

farksızlıarrr...

ondan sonra ne dir bu fener terörü deniyor sizinki terörden aşağı kalır yanımı var sanki bu anlamlı günde bile birlik olmayı beceremiyorsanız sizde diğerleri gibisiniz...

Bir Fenerbahçe'li olarak bunu yapan arkadaşları kınıyorum fakat bunu Fenerbahçe camiasına bağlamak yanlış olur. Bir elin beş parmağı bir olmadığı gibi her insan da bir değildir. Farklı takımları tutsakta hepimiz kardeşiz sırası geldiğinde bu Vatan için hep beraberiz. Yapanları kınıyorum takım fark etmez böyle bir günde ayıp etmişler, yanlışa düşmüşler ama şunu bilesiniz ki her kim bunu yapıyorsa ya propaganda amaçlı yapmıştır veya ülkesini sevmiyordur. Ayrıca fenerbahçe cumhuriyeti olayınıda bu kadar abartmayın çünkü futbol takımları içinde büyük bir beraberlik anlamında kulanılıyor. Fenerbahçeye gelene kadar doğuda "TÜRK BAYRAĞI" taşıyamadığımız o kadar çok yer var ki buralarla uğraşalım çünkü birgün hepimiz birbirimize lazım olacağız !!!

Bağlanır arkadaşım .üstlerindeki formalarla juventusa bağlayacak değiliz.Onlar zaten kendilerini camiaya bağlamışlar zaten.Bizden biri yada birileri bunu yapmış olsaydı neler yazılacaktı o zman sizler Büyük Beşiktaş Camiasına bağlayacakmıydınız yoksa bağlamayacakmıydınız.

Son olarak onlar fb lidir ve fb camiasını temsil etmektedirler

Geri