'Cumhuriyet Gazetesi yazarı' Roj TV'de

g.haneli

Banned
Reaction score
0
Hükümet ve Türk Silahlı Kuvvetleri terör örgütü PKK’nın yayın organı televizyonun kapatılması için, televizyonun yayın yaptığı Danimarka’ya ilgili bilgi ve belgeleri vermişler ve kapatılması için girişimlerde bulunmuşlardı. Genelkurmay Başkanı Orgenaral Yaşar Büyükanıt daha önce yaptığı bir açıklamada, ilgili yayın organının kapatılması ile ilgili çağrıda bulunmuştu:

"Danimarka NATO üyesi. Orada birlikteyiz. AB'ye girersek orada da birlikte olacağız. PKK'nın TV'sine nasıl yayın yaptırıyor? Ben şikayet etmiyorum bir tespit yapıyorum. Dünya teröre karşı tavır alırken topraklarından terörü destekleyen yayın nasıl yaptırıyor? PKK'ya karşı müttefiklerimiz neden tavır almıyor? Bunu anlamak mümkün değil. Hazmedemiyorum." Kaynak:Sabah Gazetesi 31 Ağustos 2005

Hain pusularda onlarca vatan evladımızı kaybettiğimiz şu günlerde, Cumhuriyet Gazetesi’nden yazar Erdoğan Aydın’ın terör örgütü PKK’nın yayın organında programa katılması dikkat çekti. Üstelik söz konusu terör örgütünün yayın organı televizyon, hain saldırıların ardından Türk-Kürt provokasyonuna girmiş iken.

Terör örgütü PKK’nın yayın organı televizyonda programa katılan Erdoğan Aydın’ın 6 kitabı, Cumhuriyet Gazetesi tarafından yayınlandı. Aydın’ın kitapları, ‘Cumhuriyet Kitapları’ arasında yer alıyor. Erdoğan Aydın Cumhuriyet Gazetesi’nin hafta sonu ekinde “Tarihçe” köşesinin yazar olarak görev yapıyor.

moralhaber

Cumhuriyet(?) gazete(?)si yazar(?)ı mı bu adam :D Hiç de şaşırtıcı değil bence.

ROJ tv televizyonu dün Haber Programini bitirirken şerefsizce rehin aldiklari erlermizin fotoğraflarini göstermiş. Böylesine bir tv kanali nasil yayim yapabiliyor... Bütün dünya PKK nin hala terör örgütü olduğunu kabul edemedimi.. yaziklar olsun ateş sadece düştüğü yerei yakiyor hakikaten ne AB si ne NATO su nereyle bağli olursan ol bu üye ülkelerin çoğu bu kadar aciz... söylenecek söz yok eğer devam edicek gibi oluyorumda deymez bunlar icin bu kadar küfür e deymez ağzimizi yorduğumuza deymez.
Hepimiz ASKERİZ. pkkya YETERİZ..

ne beklenirki bunlardan zaten.Akşama kadar ulusalcı naraları atıp sonrada PKK ile el ele kol kola oluyorlar

Yok yok kesin bi yanlıslık vardır canım bu işte, hiç onlar ole şey yaparmı kesin o adam klon felandır, haber de yalan, geçin bunları başladınız yine karalamaya(!)

İlhan selçuk neder bu ieş icaba .her konuda ahkam kesiyorda bu konuda neden dutyemiş bülbül:)

E afferim..Bizim içimizde böle biz satılmaya ve başkasının mandasına razıyız dercezine hareket eden danyallar olduğu sürece daha çok bizi sömürmeyi ve bölmeyi planlayan devlet çıkar...

Roj mudur moj mudur ne olduğu belli olmayan bir kanalı da barındıran devleti de yak gitsin kardeşim..Gerekirse uyar silahla..Destek mi veriyon yoksa ulan diyemiyomusun yaw..ne vasıfsız bir hükümet oldu çıktı bu hükümet anlamadım ki..

Geri