Cumhurbaskani gül gibi AB yi anlatiyor

Valla Adam doğru söylüyor 95 te tam döktürmüş ama şimdi konumu gereği Dikta bir rejim sergileyemiyor.
Onun için Türkiye'nin başında olduğu lider olduğu bir birlik lazmıdır.Oda Türk-İslam birliğidir.AB kendi ayağıyla bize gelmezse hiçbirşey bilmiyorum...

Valla Adam doğru söylüyor 95 te tam döktürmüş ama şimdi konumu gereği Dikta bir rejim sergileyemiyor.
Onun için Türkiye'nin başında olduğu lider olduğu bir birlik lazmıdır.Oda Türk-İslam birliğidir.AB kendi ayağıyla bize gelmezse hiçbirşey bilmiyorum...

çok doğru konuşmuş da 2002 den bu yana ne zaman dik durabilmişler..önemli olan konuşmak değil dediğini yapabilmek..ne dediyse tersini yaptın be gül!helal olsun sana!

çok doğru konuşmuş da 2002 den bu yana ne zaman dik durabilmişler..önemli olan konuşmak değil dediğini yapabilmek..ne dediyse tersini yaptın be gül!helal olsun sana!

İçerde nasıl bir hava var teneffüs edemediğim için belimeiyorum sizde iyi bilirsiniz ki yaşamak başkadır uzaktan konuşmak başkadır.Bu İşler sadece Cumhuraşkanı demekle bitmiyor bazı şeyleri biz çok basit görsekte aslında çok tefferruatlı olduğu aşikardır.
Ama Başbkan'ın izlediği yol Türk-islam birliğidir en büyük delilimiz islam ülkeleriyle vize kalması ve konuşmalarıdır.Ben şahsen başka alternatif düşünemiyorum.AB Gül'ün dediği gibi hristiyan bir din ve darwinizm üzerine kurulmuş kendi halkına bile eşit davranmayan sadece menfaatler üzerine kurulmuş bir birliktir.
siyah-beyaz ayrımı yaptığını cümle alem biliyor.Baştan sona fiyasko zaten batışa geçti ki buda bizim için fırsattır.
Mutlak kendi birliğimizi kurmalıyız çünkü Türkiye delikanlı ve dürüst bir ülkedir şahsen ben başka bir ülke lider olsun istemem İslam ülkelerinden içinde isterim ama liderlik en çok acı ve çile çekenindir.
Bak Tarihimize en çok çileyi biz çektik.Allah sevdiği kullarına çile ve dert verirmiş sonrada iktidar.Dünyanın lideri varsa bence sadece Türkiye'dir.Başka alternatif varsa söyleyin.
Zaten şaşıyorum hem Türklük hem Mülsümanız niye Dünyanın başında değiliz.İstanbul dünyanın merkezi olması gerek bence.Bu kadar basit bak bakalım sonrasında kültür sanat müzik teknoloji nasıl mucizevi bir şekilde had safhalara çıkıyor.

Kısaca açıklarsak ya biz olucağız bu Devranda yada biz.Başkasını tanımam.

Geri