Cumartesi Yetmez Pazarda Çalışsınlar

>ahm@t<

>HayalperesT
Reaction score
0
Büyük holdinglerin patronları Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın 'cumartesi de mesai yapılsın' önerisini değerlendirdi
Zorlu Holding Başkanı Ahmet Nazif Zorlu: Sonuna kadar destekliyorum. Türkiye'nin verimli ve çok çalışan bir ülke olması gerekiyor. ABD bu şekilde çalışıyor. Biz onlardan çok mu ileriyiz ki, bu kadar tatil yapıyoruz. Ben de her gün 06.30'da işe başlarım.

Sanko Holding Başkanı Abdulkadir Konukoğlu: Yıllarca saat 06.00'da uyandım. Birkaç yıldır yaşın da verdiği sebeplerden dolayı 07.00'de uyanıp, işbaşı yapıyorum. Başbakan bile birkaç saat uyuyor. Ne kadar ihtiyaç varsa o kadar uyunmalı. Avrupa Birliği tembelliğin cezasını çekiyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu: Bir patron olarak Cumartesi değil, Pazar günleri de çalışılsın isterim. Hayatım boyunca 7'yi 1 geçe kalktığımı hatırlamam. Mesai saatleriyle bu şekilde oynamak yerine, daha verimli ve enerji kaynaklarını da daha etkin kullanacak başka öneriler bulalım.

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir: Ben çalışma saatlerinin uzamasından yanayım. Cumartesi günü Türkiye çalışmalı. Cumartesi kamu dairelerinin de çalışması taraftarıyım. En azından saat 14.00'e kadar. Türkiye'nin bütün sıkıntılarından kurtulması için üretmesi gerek.

Fenerbahçe eski Başkanı, Bosphorus Gaz Başkanı Ali Şen: Spor yapmak gibi bir şey erken kalkmak. Daha dinç oluyorsunuz. Daha verimli ve daha sağlıklı düşünüyorsunuz. Ben yıllardır sabah 6, akşam 11 arasında hayatımı yaşarım. Bir Rumeli atasözü vardır; 'Erken kalkan işine, altın takar dişine' diye...

sabit bir hafta tatili olmasın
her gün mesai olsun.
çalışanlar memurlar işçiler haftanın istedikleri bir günü tatil yapsınlar.
zaten özel sektörün çoğında bir gün tatil var

Zenginligin sirri erken kalmaktadir yahudiler ve japonlar sabah erken saatlerde is basi yaparak bu hale geldiler

bakiniz
sadece_aptallar_8_saat_uyur_2008_5_19_65873.jpg

ben destekliyorum bu fikri calisan Turkiye gozumun onunde:durdurun

haftada 5 gün çalışıp 700 lira maaş alan adam geçinemezken
haftanın 7 günü çalışıp 900 lira alan adam nasıl geçinecek ?

(o para 900 bile olmaz benden söylemesi..)

Bu ali ağa oğlu tam gerizekalı tabi sen kazan karıyla kızla sabahlara eğlen işçi 7 24 çalışsın hepsi kolpa arkadaşlar yine birilerinin çıkarları konuşuyor. önce sorunları çözün devlet yenilik getircekki işçi çalışsın.her dakka madenlerde biri ölüyor gidin onu halledin akıl yok bunlarda..

Haftada 8 saat çalış , 3 cocuk yap , sigara alkol tüketme , fiata bin , yaygara yapma , ananıda al git , gel %50 oy ver , sesini kes , devam et...

nazif-------ali ağaoğlu

zorlu holding de maaşlar ne kadar bilen varmı. nazifciğim kefenine cep diktir.insanın gözünü bir avuç toprak doldurur.herkes gerektiği kadar çalışıyor.elinizden gelse işçileri 24 saat çalıştırırsınız asgari ücret bile vermezsiniz.......anlayana

Türkiye de birçok sektörde çalışma saatleri mesaisiz sekiz saatin üzerinde anlaşılan bunlar halktan kulak arkalarını da istiyorlar.

308166_291483744214446_136958789666943_1124100_772401894_n.jpg

Maliye bakanı: Zam değil güncelleme.
Enerji Bakanı: Cumartesi de iş günü olsun.
Cem Yılmaz: Mesleği bırakıyorum, bakanlar daha komik.

308166_291483744214446_136958789666943_1124100_772401894_n.jpg

Maliye bakanı: Zam değil güncelleme.
Enerji Bakanı: Cumartesi de iş günü olsun.
Cem Yılmaz: Mesleği bırakıyorum, bakanlar daha komik.

yeğenimin facebook profil mesajıdır:

su istedik geldi,7 lira isteyince oha zammı geldi dedim?
hayır abla güncelleme yaptık !!! dedi :durdurun :durdurun :durdurun

olay budur abiiiiiii

Eğer çalışma saatlerini arttıracak kadar paranız varsa neden vergi oranlarını arttırdınız?
Oran olarak alınan verginin güncellemesinden bahseden kişinin de koltuğunu hak edecek kadar bilgi sahibi olmadığı meydandadır.

Eğer çalışma saatlerini arttıracak kadar paranız varsa neden vergi oranlarını arttırdınız?
Oran olarak alınan verginin güncellemesinden bahseden kişinin de koltuğunu hak edecek kadar bilgi sahibi olmadığı meydandadır.

hangi biri hakediyo ki kardesim. hergün bi rezillik cıkıyor ortaya. resmen sirke döndü ülke.

bide bişey dikkatimi çekti 3,4 ay önce ampul sevdalıları her konuda varlar dı , simdi sesleri cıkmıyor. herhalde simdi sorsak %50 nin de icinde degillerdir.

Valla arkadaşlar şimdi hal böyle iken ertesi gün seçim olsa ben pek birşey değişeceğini zannetmiyorum.Adamlar ya görmek istemiyorlar ya da bu durumdan zevk alıyorlar :durdurun bilmiyorum aklıma başka birşey gelmiyor.Çünkü zır cahil olsa anlardı sanırım...

Adı üzerinde sadece bir öneri sanki gerçekleşmiş gibi yırtınıyorlar şahsen benimde karşı olduğum bir öneri dedimya sadece bir öneri

Patronlar isterler herkes köpek gibi çalışsın asgari ücretle geçinsin... milleti çoluğu çocuğu var yapması gereken ailevi işleri var anası var atası var şusu var busu var bırakın da onlara cumartesi pazar vakit ayırsın bari...

Geri