Cuma/Cumartesi

by.erce

New member
Reaction score
0
114 Gençlerbirliği Galatasaray 2/1.45
431 Barcelona Real Madrid 1/1.40
432 Estudiantes River Plate 1/1.50
142 Kayserispor İst.Büyükşehir Bld. 1/1.40

Kod:
[CENTER]Oran : 4.3
20 bastım :goz:[/CENTER]

Olası..
Bol şanslar..

iLk maç tamam..Hady bakalım :p

Umarım Tutar =) Şeytanın BoL oLsun..

hadi tuttu diyebiliriz bu kriz iddaa küçük de olsa bi şeyler gçrdin helal olsun

Kayseriye guvenmem nabacagı bellı olmaz :D ıst.beledıye her an cıkıs yapabılırde olasılıgı var bol sans arkadasım

sağlama yatmışın ii güzelde barcelona-r.madrid maçından uzak dursaydın keşke bunlar büyük maçlar kardeş "El Classio" ve R.Madridin başına juan de Ramos geldi bilmem haberin varmı yine de favori Barcelona ama bilmiyorum ben olsam oynamazdım...bol şans.

bende böle bı kupon yaptım dunle bugunden...
barca nın mutlaka yenmesı lazım ama 3 senedır o sahada yenemıo ve bu benı korkutuo :D
real in 7 as futbolcusu yok ama yınede tırsıom bu macdan :D barcanın en yakın rakibi ile puan farkınında 6 olması cabası.. macdan puan kaybetsede 1. ligin gitmeyecegını bılıolar :D üst oynamak daa mantıklı bence

Allah belasını versin ..Bir daha arjantin Ligimi :s Tövbe valla ..Tek maçtan 80 küsür YTL.. Estudiantes Libertotares kupası için kazanması yetiyordu ..River de durdu durdu son maçta koptu ..

arjantin liginde son hafta idi
riverplate 1 alt lige düşmeyi garantilemişti yensede yenilsede berabere kalsada küme düşecekti...
estudientes ise yense de berabere kalsada ilk 4 takımın ıcıne gıremıyodu onun ıcın yensede yenılsede hiç bişe deişmiyecekti iki takım içinde...

Önemli
Arjantin liginde 1. nin belirlenmesi için avarajlara bakılmıo puanı aynı olan takımlar kendı aralarında mac yapıolar....

arjantin liginde son hafta idi
riverplate 1 alt lige düşmeyi garantilemişti yensede yenilsede berabere kalsada küme düşecekti...
estudientes ise yense de berabere kalsada ilk 4 takımın ıcıne gıremıyodu onun ıcın yensede yenılsede hiç bişe deişmiyecekti iki takım içinde...

Önemli
Arjantin liginde 1. nin belirlenmesi için avarajlara bakılmıo puanı aynı olan takımlar kendı aralarında mac yapıolar....

Bana arjantin Ligini anLatma spi :sigara:

madem arjantin ligini cok ii bilion nie hiç bi iddaası olmayan takımlara oynuon..?????

pazartesi kuponum
646 ---1 roscuntuyy 145
644----1 susolo 145
642----1 karsselaten 180
oran 3*80

Geri