Csll Of Duty Modern Warfare(Çoook aCil yardım)

nennennen

Banned
Reaction score
0
Beyler Bugun Call Of Duty Modern Warfare Oyununu aldım 2 Dvd oyun.Ama yüklenmesi o kadar karısıkki eğer bilen biriniz varsa yardım edebilirmisiniz ilk cd de bir sürü zipler var 2.ci de bir sürü zipler var eğer bilen varsa çok acil yardım etsin.

hiç bilmiyorum kardeş

iki dvd yide bir klasörün içine at ve unzip yap içinden iso çıkması lazım kolay gelsin:victory

tamam deniyeceğim

unzip nasıl yapılıyor :D

2 dwd yi 1 klasor de topladım geri ne yapacagım yardım edinn.

winrar diye bir program var onu yükledinmi bilgisayarına? eğer yüklemediysen forumdan bul yükle. Programı kurduktan sonra sağ tıklayıp buraya çıkart yada klasöre çıkart dersen program birkaç işlem yapar. sonrasında çıkan klasörün içindeki iso dosyasını sanal cd rom ile gösterip yüklemen lazım :durdurun

winrar diye bir program var onu yükledinmi bilgisayarına? eğer yüklemediysen forumdan bul yükle. Programı kurduktan sonra sağ tıklayıp buraya çıkart yada klasöre çıkart dersen program birkaç işlem yapar. sonrasında çıkan klasörün içindeki iso dosyasını sanal cd rom ile gösterip yüklemen lazım :durdurun

Yaw Kardeşim Winrar Var Bende.Ben Hangisine sağ tıklayıp cıkar diyeceğim :S.bir sürü dosya var o dwd de :S

YAW Ne olur bi yardım edinnn.kimse birşey yazmıyooooooooooooooooooooooooooooooo yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

farketmez bir tanesine yapsan olur ama buarada bana birtane dosyanın tam adını ve uzantısını gönderebilirmisin?

Kardeşim Buraya Nasıl Resim Koyabileceğini biliyormusun?

Kimse bilmiyormuuu

Geri