Cs'de mouse la ilgili çözülemeyen problemim var

KrocK-eR

New member
Reaction score
0
Merhabalar.

Kime sorduysam böyle birşeyle karşılaşmamışlar. Ben bu sorunla internet cafe de (xp) evde kardeşimin pc de (xp) ve benim pc de (windows7) gördüm.

Sorun şu;
Mouse hareketini önce yavaş sora hızlı şekilde alıyor. Sanki kasıyor gibi.

Nasıl desem bilmiyom bile :D
Sarhoş gibi hareket ediyor. Benim hareket sabit ama mouse sanki vites değişiyor. Önce yavaş sonra bi anda dönüyo. Doğal olara hedef tutmuyo.

Sadece cs de böyle bi sorun oldu. 1.5 1.6 ve 1.8 de denedim hepsi aynı. Crysis 2 de böyle bi sorun yok oda kurulu.

Yeni format attığımda bu sorun yok, sonradan ortaya çıkıyor. Sanki windows güncellemesinden oluyo gibi.

Sistem geri yükleme noktası oluşturmuştum ama 4 tane yeni nokta oluşunca onuda kaybettim.

Bunun bu sorunun nedenini öğrenmek istiyorum. Her seferinde aynı sorunla karşılaşıyorum.

Rahat rahat yükleme yapamıyoz bu melet yüzünden.

Varsa yardımcı olabilecek minnettar kalırım.

Çok teşekkürler...

Merhabalar.

Kime sorduysam böyle birşeyle karşılaşmamışlar. Ben bu sorunla internet cafe de (xp) evde kardeşimin pc de (xp) ve benim pc de (windows7) gördüm.

Sorun şu;
Mouse hareketini önce yavaş sora hızlı şekilde alıyor. Sanki kasıyor gibi.

Nasıl desem bilmiyom bile :D
Sarhoş gibi hareket ediyor. Benim hareket sabit ama mouse sanki vites değişiyor. Önce yavaş sonra bi anda dönüyo. Doğal olara hedef tutmuyo.

Sadece cs de böyle bi sorun oldu. 1.5 1.6 ve 1.8 de denedim hepsi aynı. Crysis 2 de böyle bi sorun yok oda kurulu.

Yeni format attığımda bu sorun yok, sonradan ortaya çıkıyor. Sanki windows güncellemesinden oluyo gibi.

Sistem geri yükleme noktası oluşturmuştum ama 4 tane yeni nokta oluşunca onuda kaybettim.

Bunun bu sorunun nedenini öğrenmek istiyorum. Her seferinde aynı sorunla karşılaşıyorum.

Rahat rahat yükleme yapamıyoz bu melet yüzünden.

Varsa yardımcı olabilecek minnettar kalırım.

Çok teşekkürler...

Kardeş yüklediğin programlar vb. interneti kullanıyor olabilir. Oyunda ping değerlerini kontrol et. Ekran kartı driverını en güncel seviyede tutmayı dene.

zaten yüklediğim bişeyden kaynaklanıyo ama hangisinden anlamadım :S

Ben güncellemeye takmış durumdayım..

Geri