Cs yi açtıgımda bilgisayar res atıyor

themaniac

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benim sorunum sxe yi açıyorum oyuna giriyorum baglanıyorum bazen baglanırken bazen 5 dk oynadıktan sonra bazen saatlerce oynadıktan sonra bilgisayarım mavi bi ekranla karşı karşıya bırakıyor beni ve ekranda birçok yazı ve yüzdelik bi kısım cıkıyor %100 olduktan sonra res atıyor format attım pc ye fakat gene düzelmedi sorun nedir sizce?

arkadasım sen vırus programını kapa sonra sex yı ac oyuna gır onu dene sıstemde cakıo olabılır

abıcım sende bad sector hatası var buyuk ıhtımal hdd kafa da atıyordur bad sector tamir programları ıle tamır et hdd yayılır sonra

banada bazen oyun oynarken oluyo o işlemcini ısınmasından reset atıyo....

çünkü bilgisayarı yakmasın diye bilgisayar kendi kendine reset atıyo olay bu kadar :D

Arkadaşım sxe programı ile bilgisayarındaki bir program çakışıyor aynısı bendede oluyor İşletim sistemin vistamı ?

genellikle mavi ekran hataları donanımsal olur o yüzen speed fan adlı programı indir, kur ve çalıştır açık şekilde oyunu aç 1-2 dk oyna ve alt tab tuşu ile oyundan çık masa üstünde hazır açık şekilde bekleyen speed fan programına bak ısı kaç derece ve fan kaç devirle dönüyor. bu şekilde işlemcinin, hardiskinin ve anakartının oyundaki ısıları kontrol ederek sorunun kaynağına bir adım daha yaklaşırsın kolay gelsin.

Geri