Cs.HackheLL.com Aktif !..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0

Bir kaç gündür kapaLı oLan Counter-Strike 1.6 server'imiz tekrar aktiftir arkadaşLar.. KapaLı kalan süre zarfında 4 adet oLan server sayısı 1 'e indiriLmiştir.. Server'da oyuncu kapasitesi 18+6 oLarak beLirLenmiştir.. Önceki server'Larda Slot'u oLan arkadaşLarımız yeni server'da aynı sLot'LarLa giriş yapabiLeceklerdir.. Admin görevinde olan arkadaşLarımızda görevLerine kaLdıkLarı yerden devam edecekLerdir.. Sunucu 24 saat gözetim aLtında oLacktır.. kapanma vs. gibi durumLarda anında müdahaLe ediLecektir..Lag'siz bir serverda HackheLL Markası adı aLtında boL fragLi oyunLar diLiyoruz..

Counter-Strike 1.6 Serverimiz Bundan BöyLe aLtta yazıLı oLan Sunucudan hizmet vericektir..

Cs.HackheLL.com

TEşekkürLEr :goz: Bi giReLim :p

Bos yere 4 serverın sıstemı kasmasındansa tek serverdan artık kesıntısız yayın yapmak daha mantıklı geldi o yuzden sunucu sayıları teke ındırıldı. Bundan sonra bos sunucular gormek yok her daım full ceken sunucu olucak ;)

tesekkurler...

eLLerinize sağLık..bence de en iyisi böyLesi daha iyi oLdu..herkese boL fragLar =)

bence böyle daha kötü olmdu en azından 2 server olmalıydı biri pro biri surf ben sürekli surf var diye giriyordum servera şimdi sürkeli pro oynanır

e hadi sadece ben varım serverda gelinde başlıyak:D

Tşkk çok ii oldu...

ip i gerekiyor cs.hackhell.com diye kabul etmiyor benim cs..

bilgi verirseniz sevinirim.. bol frag herkese

Güzel de gıremıyoZ oLum IP WeRiNn KaRMa !!!!

Hafta sonu kalabalık olur girilmez bi tane daha server olsa.

ben IP yi yakında ezberlicem
az kaldı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri