Cs.Hackhell Admınlık Başvurusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pLayßoy

Altın Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar Bende Cs.HackheLL.com da admın olmak istiyorum tabi siz ön görürseniz bunu en güzeliyle başaracağıma da inanıyorum...

Arkadaşım foruma baktıysan bi tane daha adminlik başvurusu var ve o konuyu incelersen göreceksin çoğunluk adminlerin yönetimden veyahut klandan olmasından yana..yani bende öyle düşünenlerdenim -1

AdminLikLerin cLan oyuncuLarından veya yönetimden seciLmesinden yanayım -1 , ayrıca serwerda pek göremiyorum seni.

seni cs de görmedim

ayrıca da hh de ki davranışların da pek hoşuma gitmiyo

cs adminleri karar verir ama bana göre

-1907

- gereği yok hiç görmedim neredeyse seni

- daha çok erken by_eror
iLerde inş oLursun :goz:

Şu an açık olan başka bir adminlik talebi var adminlerin yönetimden veya klandan olması taraftarıyım seni serverde fazla göremiyorum görsem bile her servere çok takılanın admin olması gerkmior daha ne diyim. ---------

Hakkında hayırlısı olsun.

-1.............

Adminlik verilicekse bile clan oyuncuları yada yönetimdeki üyelere verilmesinden yanayım
-1905

-19o7 Yeterince Admin OLduqunu Dushunuorum.. :goz:

evet arkadasım adminlik talebi hatta benim :) hayırlısı olsun biz hep burdayız sonucta hh nereye biz oraya..

her turlu yardıma acıgız admın olmusuz da bi karıs buyumusmuyuz tabiki hayır.. ama beni dertten kurtarcak 2 dk da bir kufur gorup setinfo _pw cektirmeye gerek kalmıcak tabi :)

hh'de Klon üye açan birisi olduğundan dolayı,
Adminlerin clandan ve yönetici olmalarından yöne olduğumdan dolayı
-1905

Benim post'uma kadar herkes eksi vermi$.Ben artı versem ne fayda ?
İLerde $ansını denemeLisin bence ByEror.Cs'ye pek takıLmam ancak takıLanLar seni fazLa görmedikLerini ifade etmi$Ler.Kendini kanıtLadıktan sonra neden oLmasın ?

sana bu kadar makam merakLısı oLma diyor ve konuyu kapatıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri