Cs Cart E-commerce Scripti

erdincakin

New member
Reaction score
0
Fazla söze gerek yok aslında bir cogumuz biliyoruz :)

Demolar :

http://www.antikhediye.com/

http://www.izmirbilisim.net/shop/

Türkçe sql dosyası içinde ama ayarları az biraz kaymış çıkıcaktır lütfen düzeltin sonra bu bozuk demeyin.

Garanti bankası için sanal pos dökümanı : Garanti Sanal Pos Döküman

( Boınus için taksit modülü mevcut )

Cs Cart Download

Bi teşekkür yeter herkeze afiyet olsun... :biggrin

Bide kuramayan arkadaşlara dipnot: kurulum esnasında safe mod kapalı olmalı yoksa kuramazsınız...

Peki Turkish?

ayarları derken neyi kastediyorsun?

Selam Başka Bankanın Yokmu Acaba Elinizde
YKB Akbank Finans Gibi

1. Cs-Cart paralı..

2. Diğer birçok versiyonunu denedim. zaman içinde patlıyor.

3. Cs-Cart sadece tek bir döviz birimi üzerinden çalışıyor. Yani aynı anda € bir ürün ile $ bir ürün yayınlayamazsınız. Bu da her gün değeri değişen bir sürü parça demektir.

4. İzmirShop örneğinde bir çok nokta \n \n gibisinden çok komik stripslashes hataları var...
Bkz . Php.net StripSlashes

5. Sanal pos uygulamaları için bir çok modül yazdım ama özellikle taksit modülünde çok sorun çıkartan bir script...

Benden demesi

Selamlar

Erdinc bey bir sorum var, Bende Cs Cart kullaniyorum ancak bu sistemde DIREKT cikis varmidir acaba, yani Sepete atmadan direkt cikis yapma şanslari varmidir. Os Commerce te bu mumkundu ama cs cart ta deniyorum bir turlu olmuyor.

Tesekkurler

ya dostum vermişsin güzel ancak birazcık durumdan çaksan içim yanmıycak. türkce sql ne demek ya ? insanlar bilmiyor zaten bilmedikleri için balıklama atlıyorlar. arkadağım türkçe sql diye birşey olmaz. dil paketi olur. ayrıca paralı bir scripts ve calısmıyor. boşuna millet mücadele veriyor ya. ya öyle bir milletiz ki bedava diyince dayanamıyoruz :) kanımızda var.

Aynen

Ulan terbiyesiz herif adi herif oyazdığın foruma yakışıyomu sende şerefsizsin ozaman ...

Güvenliğini Düzgün Yapma Sonra çalındı Diye Tutuş Oldu Anam Başka Hadi Bas Git Acaba Neler Sömürdün Forumdan

Geri