cs bolumunde admin olmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

colomboksk

New member
Reaction score
0
merhabalar ben colombo_ksk diger nickim ise kani_bozuk (sercinho7 nin kuzeni) hackhell in serwerlarinda ilk acildigi gunden beri surekli takilan bir kisiyim. surekli online`im. kimseyle de bi problemim olmadi denilebilir. admin sayisi cok gozukuyor ama surekli admin olmamasi serwerda bazi sorunlar cikarabiliyor.bunun icin adminlik talep ediyorum.

ilginize sunarim

not : 6 ay adminlik yaptim acemi deilim

Sercinho'nun yeğeniysen vereLim o zaman sana adminLiği hemen

edit: arkadaşlar editliyorum yazımı...

saygılı, düzelyi birisin. serverda seni çok seviyeli görüyorum, serverda sevilen birisin. ama malesef yeterince admin var. ama gerekli olursa olabilirsin... o vasıf, güven ve sıfat var.

eet bende görmüştüm ama tek server var be .. :( yeterince admin var zaten..

ortalık adminden geçilmiyor yaw ----

ark buna adminlik deil siteyi verelim en İİ :)

bencede iyi olur senın bugune kadar serverıdne oynadım hıc bır sorun olmadı hersey sevyelı bır sekılde guzel ve hostu ben desteklıyorum talebını

SylAR

Şu anki arkadaşlar görevi gereği gibi yapıyorlar diye düşünüyorum... ( - )1905

Ben Cs Adminlerinin Forum Yönetiminden Olması Taraftarıyım.

Hem Şu Anda Adminlerin Sayısı Gerçekten Çok Fazla.Üstelik Biraz Daha Emek Sarf Etmelisin

( Şimdilik -1907 )

pek bi bilgim yok ama oraya herkes adminlik istiyor

admin madmin bilmemde oyun oynayamızki.Hepsi olmuş colombo daha 2 adım atmadan indiriyorlar.İşin konfetanı olanlar var.Sırf bu yüzden sildim oyunu :angry
Oynayamıyozki kardeşim.İyi olan girmesin.Kek lazım bize kek oyunda daha yeniyiz örenelim diye:durdurun

keşke dalga geçen arkadaşları 1 er gün banlayabilsek...

tek serverımız ve yaklaşık 10-15 tane adminimiz var..
bence bu sayı fazla bile..
o yüzden oyum eksi arkadaşım..
(-)..

Admin aLımı yok coLombo sende farkındaysan en az 3 admin oyundayız sürekli.. 4 server olsa tamam derdim ama tek server aşırı fazLa.

closed.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri