Crysis3 Cry Engine Error Hatası

cgokhans

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar crysis 3 reloaded kurdum sonra update 1.2 sini yaptım ardından update 1.2 nin craciğini yaptım ağ bağlantılarından crysis 3 ün exesini engelledim oyunu açmaya kalktığımda ortada ufak bir ekranda başlıyor reklamlardan sonra aşağıdaki hatayı veriyor. Sebebi ne olabilir bilgisi olan var mı?

l0s26.jpg

Şimdi sorunu çözdüm arkadaşlar. Oyun klasörü içerisindeki _installer den directx i kurdum düzeldi. Yalnız oyunu Türkçe kurdum ama ingilizce başladı. Onu ne yapabiliriz?

oyunda settings ayarlarında dil bölümü yokmu

Maalesef lion yok. İnternette aradım dedikleri dosyayı kurulmuş yere atıyorum bu seferde siyah bir ekran sadece mause sembolü var. Neden anlamadım :(

ÇÖZÜMÜ BULDUM. Benim gibi bu sorunu yaşayanlar olursa şunlar yapılacakmış. Ben yaptım oldu çok şükür.

1) Crysis 3 tüm güncellemelerinin tam olduğuna emin olun

2) Crysis 3 oyununu yönetici olarak çalıştırmaya çalışın

Bu yöntem işe yaramaz ise yapılacak ikinci yöntem uzun olduğu kadar en azından yapan kişilerin yorumlarından yola çıkarak çalıştığını söyleyebilirim.Crysis 3 Siyah Ekran problemi için ikinci adımımız ise;

1) Oyunu bilgisayarınızdan tamamen kaldırın

2) tüm güncellemeler ile oyunu tekrardan kurun (Güncellemeden kastım ekran kartı vb.)

3) Crysis 3 Update 1.2 indirin ve kurun

4) Crysis 3 Update 1.2 ile indirdiğini crack dosyası ile oyunu crackleyin.

5) Oyunu yönetici olarak çalıştırın

Umarım sorununuzu çözecek

Ben buna ek olarak ilk crackte farklı bir dll dosyası olduğunu gördüm onuda attım. Zaten o dosya yok değiştirmede olmuyor. Update ile ilk crakteki dll dosyaları farklı. Ben ikisinide attım şu anda çalışıyor çok şükür.

Geri