Crazy Chicken Sky Botz Portable[HH Up][RS]

muratcolez

New member
Reaction score
0

Crazy Chicken Sky Botz Portable

47azmgl.jpg

Crazy Chicken Sky Botz Portable | 52.6 MB | RS |

Dünyanın yeni kahramanı olacağınız oyun. 17 farklı şekilde oynayabilirsiniz.

screeni_01.jpg

screeni_02.jpg

screeni_03.jpg

screeni_04.jpg

screeni_05.jpg

swqwrajpg.gif

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Kod:
[CENTER]
http://rapidshare.com/files/312498911/Oyun_CrazyChickenSkyBotz.Portable_HackheLL_McNamara.part1.rar
http://rapidshare.com/files/312505642/Oyun_CrazyChickenSkyBotz.Portable_HackheLL_McNamara.part2.rar[/CENTER]

YA DA
Letitbit.net is a totally free file hosting. Speed and size of files are unlimited.
Letitbit.net is a totally free file hosting. Speed and size of files are unlimited.

Kod:
[CENTER]http://letitbit.net/download/0189.07c2205a8643869cd33dace19/Oyun_CrazyChickenSkyBotz.Portable_HackheLL_McNamara.part1.rar.html
 http://letitbit.net/download/3797.adfffba3d3b99d21c44251c35/Oyun_CrazyChickenSkyBotz.Portable_HackheLL_McNamara.part2.rar.html[/CENTER]

Rar Pass: McNamara@hackhell

link hata veriyor...

You want to download the following file:

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting | 202831 KB

Currently a lot of users are downloading files. Please try again in 2 minutes or become a Premium member

Bende Niye Hata Vermiyor. ELinin ALtında İnternet Var. Bir Zahmet Orda Yazanı Türkçeye Çevirsen Konuya Yazmak Zorunda KaLmazsın. Free KuLLanıcı OLduğun İçin 2 Dakika Daha BeKelemek Zorunda OLduğun Yazıyor Orda=)

You want to download the following file:

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting | 202831 KB

This file can only be downloaded by becoming a Premium member

There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.

ne yazıyor peki burda madem çok iyi ingilizcen..

başka bir dosya indirmedim son msj da ne yazıyor bi bakarmısın...???

başka bir dosya indirmedim son msj da ne yazıyor bi bakarmısın...???

Bak Kardeşim.Rapid Şu Anda Free KuLLanıcıLar İçin DowLanda İzin Vermiyo Demekki. Ya Premıum ÜyeLik ALacaksın, Yada Daha Sonra Tekrar Deneyeceksin. Orda YazanLarı İngiLizcem iyi OLduğu İçin DeğiL GoogLe Çeviriyi KuLLandığım İçin BiLiyorum. Madem Merak Ettin İşte Orda Ne yazdığının çevirisi.

Bu dosya sadece Premium üye olarak indirilebilir

Başka hiçbir download yarık ücretsiz kullanıcılar için şu anda vardır. Eğer bir premium üye olmak istemiyorsanız, size daha sonra tekrar deneyebilirsiniz.

teşekkürler indirdim kurdum çalışıyor :)

şifre olmuyor hata veriyor doğru şifreyi yazarmısın tekrar

Rar Pass: McNamara@hackhell olmuyor

1. part
193mb inmiş tekrar indiriyorum

deneyeceğim tesekkürler

oyunu indirdim ama d3dx9_26.dll bulunamıyor die hata veriyo?

inanması zor ama
C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\Karşıdan Yüklenenler
içindeyken rardan çıkartmaya çalıştım aşağıdaki hatayı verdi
bende d:\ taşıyıp çıkarttım
boşuna 2 kere indirmişim... bilginize kolay gelsin

C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\KarşıdanYüklenenler\Oyun_CrazyChickenSkyBotz.Portable_HackheLL_McNamara.part1.rar: Oyun_CrazyChickenSkyBotz.Portable_HackheLL_McNamara\Oyun_CrazyChickenSkyBotz.Portable_HackheLL_McNamara\HackheLL - Tam Sürüm Dosya indirme keyfi.url oluşturulamıyor
Toplam yol ve dosya adı uzunluğu 260 karakteri aşmamalıdır

inanması zor ama
C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\Karşıdan Yüklenenler
içindeyken rardan çıkartmaya çalıştım aşağıdaki hatayı verdi
bende d:\ taşıyıp çıkarttım
boşuna 2 kere indirmişim... bilginize kolay gelsin

C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\KarşıdanYüklenenler\Oyun_CrazyChickenSkyBotz.Portable_HackheLL_McNamara.part1.rar: Oyun_CrazyChickenSkyBotz.Portable_HackheLL_McNamara\Oyun_CrazyChickenSkyBotz.Portable_HackheLL_McNamara\HackheLL - Tam Sürüm Dosya indirme keyfi.url oluşturulamıyor
Toplam yol ve dosya adı uzunluğu 260 karakteri aşmamalıdır

Dosya İsimlerini KısaLt ÖyLe Dene Arkadaşım.

Geri