Crack sorunu..lütfen yardım eder misiniz..??

ouzhancan

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar,korsan indirdiğim win7 ultimate yi kurduktan sonra orjinal yapmak için bir crack indirdim ve kurdum fakat crack kurulduktan sonra artık her açılışta 2 işletim sistemi görünüyor ve seçim yapmamı istiyor.oysa bilgisayarımda sadece win7 kurulu.fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar lütfen yardım edin. :confused:

Arkadaşlar,korsan indirdiğim win7 ultimate yi kurduktan sonra orjinal yapmak için bir crack indirdim ve kurdum fakat crack kurulduktan sonra artık her açılışta 2 işletim sistemi görünüyor ve seçim yapmamı istiyor.oysa bilgisayarımda sadece win7 kurulu.fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar lütfen yardım edin. :confused:

http://www.hackhell.com/resimli-pro...-7-aktivasyon-sorunu-yasayanlar-buraya-2.html

bu sayfaya bilgileri ekledim.Tek işletim sistemi çalıştırmak istiyorsan masa üstünde Bilgisayarımı sağ tıkla özelliklerini aç,yukarıdan Gelişmiş sistem ayarlarını aç,alt sağdaki ayarları tıkla,açılan karenin üstündeki seçili çentikleri kaldır.Açılışta tek sistem görürsün.Hatta görmeden açılır.

Geri