Cpu'yu %100 çalıştıran virüs...yardımcı olabilir misiniz...

okanselcuk

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Acer 5920g laptop kullanıyorum ve işletim sistemim vista...laptopun işlemcisi öncesine göre gereğinden fazla ısınıyor.virüs girdiğini düşünüyorum nod32 ile tarattım fakat kafi gelmedi.Ne yapmam gerekio neler yapabilirim yazdıklarınızın hepsini teker teker bilgisayarıma uygulayacağım.Şimdiden çok ama çok teşekkür ederim...

nerdede kullanısn laptopu ve %100 çalışıyo derken o yandaki çubuktaki cpu meter mi full gösteriyo laptopun altına istersen 20-30 ytl ye fan alabilrisin yada laptop statıon var

tabi cpu meter %100 çalışıo .kullandğm yer de tahta bir zemin yani daha önce hiç bu kadar ısınmazdı ama şimdi resmen alev alev yanıyor...neler yapabilirim çok sıkıldım bu durumdan...

arkadasim eger virus yok ise bence laptop altina ozel sogutucular var ondan al sorun cozulsun ama bana virus gibi geldi

arkadasim svchost.exe virusu olabilir,tam detayli bilmiyorum.bir tur acilista kendini yerlestiriyor antivirusle tartirsan gormeyebilir.formlardan bir arastir svchost.exe hakkinda, acilis cd siyle acip tarattiriyosun ama dedgim gibi tam olarak bilgim yok seni yanlis yonlendirmiyeyim

yok virüs yoktur virüs ısıtmaz da altına 1-2 tane kıtap koy altındaki fanını boşluğa al bide o işlmeci öyle çalışırsa bozulur ona çözüm bulmak lazım norton antivirüs yükle dene ad aware dene virüs deilde çokmu oyun var hdd de ne kadar boşluk var ramları bi kontrol et eğer olmassa bna özel msj at ankarada isen bn teknik servisim bi görüşelim

Geri