Counter-Striker 1.6 Windows 7′de Nasıl Çalıştırılır

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Windows 7′deki geriye uyumluluk, Windows Vista’da olduğundan çok daha başarılı olsa da, yine de bir takım ünü yazılımlar problem yaşatabiliyorlar.

Ünlü oyun Counter Strike 1.6, Windows 7′de çalışıyor gibi gözükse de zaman zaman problemler yaşatabiliyor. Mesela, kısayol ikonundan oyunu çalıştıramamanız gibi. Bu problemin çözümü ise oldukça kolay. Yapmanız gereken; Counter Strike 1.6′ya ait .exe dosyasını DEP hizmetinden içeri almaktır.

71i7v9.png

Windows 7 - DEP

Windows 7′deki geriye uyumluluk, Windows Vista’da olduğundan çok daha başarılı olsa da, yine de bir takım ünü yazılımlar problem yaşatabiliyorlar.

Ünlü oyun Counter Strike 1.6, Windows 7′de çalışıyor gibi gözükse de zaman zaman problemler yaşatabiliyor. Mesela, kısayol ikonundan oyunu çalıştıramamanız gibi. Bu problemin çözümü ise oldukça kolay. Yapmanız gereken; Counter Strike 1.6′ya ait .exe dosyasını DEP hizmetinden içeri almaktır.

71i7v9.png

Windows 7 - DEP

Yaw bu DEP ayarı denilen yere nerden gidecez :confused::blushing:

Denetim masası,Performans bilgileri ve araçları,Görsel efektleri ayarla,Veri yürütme engellemesi(DEP)

şimdide cs hiç açılmıyor delirmek üzereyim yaw napcam ben bilion mu (acmak için tıklıyorm acilır gibi oluyo ama acılmıyor )

Allah razı olsun sırf teşekkür etmek için üye oldum :)

Geri