Core i7 @ 7169.61 MHz Onaylandi!!!!!!!!

Kardeşim İlk Bi Durda Milet Core i7 Alsın.

i7 AiLesinin Bütün SeriLeri İçin YAPıLması GeRekEn bi O.C Bence Gayet güzeL oLmus

Intel, AMD ile bayağı bir kapışmaya girdi. :)
AMD Phenom serisi de i7'ye denk geliyor herhalde. Phenom serisi daha ucuz ve daha hızlı iş yapıyor diye biliyorum. Bir de Linux'a tam destek verseler...

Intel, AMD ile bayağı bir kapışmaya girdi. :)
AMD Phenom serisi de i7'ye denk geliyor herhalde. Phenom serisi daha ucuz ve daha hızlı iş yapıyor diye biliyorum. Bir de Linux'a tam destek verseler...

Selamlar ;

Duzeltmek istedim AMD Phenom islemciler yapi olarak daha cok QuadCore serisine benziyorlar. i7 fsb ve onbellek olarak cok cok iyi bir islemci. Yeni bir mimari sonucta. Eski bir AMD fani olarak i7 ye rakip bir islemci bekliyorum.

Kolay gelsin.

walla AMD gerçekten hızlı ancak aradan bir süre geçtikten sonra ne halt olduğunu ortaya koyuyor.. AMD kısa süreliğinede olsa Yüksek performans sunuyor ancak bu performans nereye kadar süreceği ise tamamen sizin şansınıza kalmış:001_huh:

Selamlar ;

Duzeltmek istedim AMD Phenom islemciler yapi olarak daha cok QuadCore serisine benziyorlar. i7 fsb ve onbellek olarak cok cok iyi bir islemci. Yeni bir mimari sonucta. Eski bir AMD fani olarak i7 ye rakip bir islemci bekliyorum.

Kolay gelsin.

tamam belki phenom serisi QuadCore un dengidir ama i7 ye rakip olarak Phenom II x4 leri hiçte yabana atma

şimdi arkadaşlar ben pek anlamadığım için anlayan arkadaşlara bir iki sorum olacak beni bildilendirirseniz sevinirim. Bu i7 dediğiniz işlemci 7169.61 Mhz veri yolu hızında benim işlemci ise Pentium D 2.80 benim işlemci ise 800 Mhz.yani şimdi bu i7 işlemci hemen hemen benim işlemcinin 9 katı dahamı hızlı oluyor? farzedelim 9 katı bildiğim kadarıyla bunlar 4 çekirdek peki pc de birden fazla işlem yapmadıgın zamanda 7169.61 mhz damı çalışıyor. yoksa tek bir işlemde tek işlemcinin değeri yani veri yolu hızı ne ise o hızda çalışıyorda 4 işlemci devreye girdiğinde mi bu hıza ulaşıyor?

Hayir ykral. 2.80GHz senin islemcinin hizi 800mhz veriyolu hizi yanlisim yoksa. Yani adamlar i7 model intel islemcisini overclock ederek misal atiyorum 3.5 GHzden 7GHz civarini cikarmiski epey yuksek bir hiz. Ayriyetten cekirdek sayisi senden fazla oldugundan epey bir hiz fark ediyor =) .

Geri