Copy.exe Hatasi----- Yardim Acİl

emirhan01

New member
Reaction score
0
Yerel D Dİskİnİ Acmak İstedigim Zaman Copy Exe Bulunamdi Seklinde Bir Hata Aliyorum Ama SaĞ Klik Ac Yaptigim Zaman Diskin Icine Girebiliyorum Diski Bicimlendirmeden Bu Hatayi Giderebilirmiyim Lutfen Yardim Edin
Not: C Yi Formatladim Yani Windows Yeni !

kaspersky ile taratırsanız virüsü temizleyebilirsiniz

Çözüm:
1. Antivirüs programı ile virüsü silin. Eğer söylediğim Copy.exe hatası veriyorsa ki bende (Avast'da) verdi.
2. Virüsün silindiğinden emin olun tekrar taratın.
3. Bilgisayarı yeniden başlatın
4. Windows boot etmeden F8 tuşuna basın ve Güvenli Moda Girin
5. Kullanıcı olarak neyi kullanıyorsanız onu açın!!!!! ADMINISTRATOR'ü değil.
6. Başlat menüsünden "Çalıştırı" komut satırını çalıştırın
7. Regedit yazın
8. [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\MountPoints2]
Bu bölümü bulun....!
9. "MountPoints2" nin üzerine gelin sağ tuşa basın ve silin

- Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda problem hallolmuş olcak Silmekten çekinmeyin Windows'a zarar vermicek. ben sildim problemden kurtuldum ama bulana kadar çok uğraştım hiçbiryerde kaynak bulamadım bu konuda herkes birbirine soruyo ben pek forumlarda gezmem soran olursa mesajı iletirsiniz.

kardeş yukarıdaki yazı tamamen alıntıdır sahibi hatırlayamadığım iyi bi insan bendede aynı hata vardı yaptım sonuç mukemmel kolay gelsin

Bu kesinlikle bir virsü yada deep freeze kullanıyorsan böyle bir sorunla karşılaşıyorsun demektir. Virüs varsa ve antivirüsün iyi değilse Nod32 yi kullan güncellmeyi yap. ve bilgisayarını tarattır. Virüsse virüs ortaya çıkar bir şey yoksa işte o zaman sana diski biçimlendirme yolu eğer sorun devam ederse format atma zamanı gelmişte geçiyor bile

kardes hepınıze tesekur ederım skorpionun tavsıyesı sorunu çözmeme yettı

Geri