CoolXP Aralık 2010

shadowhawk

New member
Reaction score
0
#CoolXP Aralık 2010, Windows XP SP3 Corporate yani kurulum sonrası aktivasyon istemeyen kurulum üzerine inşa edilmiştir.
#Sistem ayarları optimize edilmiştir.
#Gereksiz bileşenler silinmiştir.
#Çeşitli temalar ve ikonlarla görsel açıdan üstün seviyeye çıkarılmıştır.
#Windows 7 ses şeması eklenmiştir.
#CoolXP 7’den 70’ine, İnternet Cafe işleteninden ev kullanıcılarına kadar; halkın tüm kesiminin kullanabileceği derece görsel ve işlevsel bir sistemdir.
#Tamamen katılımsız kurulumdur.
#Otomatik kurulan driver paketleri entegre edilmiştir.
#Genel olarak ihtiyaç duyulan programlar entegre edilimiştir ve otomatik olarak yüklenir.Bu programlar aşağıda belirttiğim programlardır.
*Advanced System Care
*CCleaner
*Winamp
*WinRAR
*DirectX 10
*BurnAware
*Internet Download Manager
*Recuva
*LimeWire

Son olarak Cool XP Aralık 2010 sürümündeki bazı hatalar düzeltildi ve sistemi daha kararlı bir hale getirildi.Keyifle kullanmanız dileğiyle! :D

SİSTEMDEN GÖRÜNTÜLER

17020413.jpg

80259969.jpg

23839985.jpg

41676384.jpg

download.gif

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: coolxparalık2010.part1.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: coolxparalık2010.part2.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: coolxparalık2010.part3.rar

Partlar 200 MB'lıktır.
RAR Şifresi: coolxp2010

ÖNEMLİ NOT:partlardan çıkan iso doyasını doğrudan Nero gibi bir programla CD veya DVD'ye yazdırınız.
İsterseniz CoolXP Aralık 2010'u reupload edebilirsiniz ve başka forumlarda paylaşabilirsiniz.

ben neden neroda yazdıramıyorum iso olarak
imaj aold onu yazdırdım oda bılgısayara format atarkrn hiç çalısmadı o imajı neroda kalıba yazdır secenegınden yazdırdım

ben neden neroda yazdıramıyorum iso olarak
imaj aold onu yazdırdım oda bılgısayara format atarkrn hiç çalısmadı o imajı neroda kalıba yazdır secenegınden yazdırdım

şu linkten bi bak belki yanlış yazmışsındır.

Kod:
http://www.sanalkurs.net/forum/cd-ve-dvd-yazma-hakkinda/iso-uzantili-dosyalari-nero-ile-cd-ye-yazmak/

Geri