cookies

Reaction score
0
Ya babacanlar, kendi forumuma her girişimde şifre girmek zorunda kalıyorum. forumda on-line görünüyorum ama on-line değilim. hh'de ve diğer forumlarda böyle değil. bi yardım plz...

kendı sıtene gırerkende benı hatırla kısmını secerek gırersen her actıgında sayfanı cockıe lerden otomatık alır account bılgılerını logın olarak gırıs yaparsın...

zaten "Beni Hatırla"yı seçiyorum Dark. Yani hh'ye nasıl giriyorsam, benim siteye de öyle giriyorum ama olmuyor.
Acaba;
CPanel>vB seçenekler>cookies ve HTTP Header options'a bir ayar mı gerekiyor?

Time-Out for Cookie : 5500
Path to Save Cookies : /
Cookie Domain :
GZIP HTML Output : evet
GZIP Compression Level : 1
Add Standard HTTP Headers : hayır
Add No-Cache HTTP Headers : hayır
Remove Redirection Message Pages : evet

Dark, benim ayarlar böyle. Bir baksana, bir yanlış yada eksik var mı?
Yada başka bir ayar gerekiyor mu?

Cookie domain i doldursana... domain.forum.net gibi..

euheuhe akla bak yaw :):) cok guldum valla sabah sabah
THEDARKHALF DARK ABI GELMISSE ISIN ISINE SORUN ETMENE GEREK YOK :)
SILINMIS SITEYI GERI GETIRDI KOLAY DEGIL :):)

sende mi keskin kardeş :) gül gül... birde sen vur. Ahh anofel ne diyim ben sana :) Dark_Angel halleder tabi... walla benim ofis 6. katta, atarım kendimi aşağıya....

pişşşşttt flood yok editle bakim :mad:

Pm den linki atsana 1 . ne zamandır Vb Forumum yok admincp yi unutmuşum :)

link istiyormuş... bırak Allah'ını seversen! Dark'ın çözemediğini sen mi çözeceksin? Bir daha anlamadığın işe bulaşma yeter!

Eyi sen ßilirsin.. Db den ßi kaç tableden ßi şiyler yapman la Düzelicekti..

Dark_Angel abi benımde bi aynı sorunum var nasıl olacagı hakkında bilgi verirseniz sevinirm benımde cooki ayarlarını karıstırmıslar admın panelıne gıremıyorum girsemde yenıden şifre istiyor tools.php yı ne kadar kullanarak resetleme yaptımsa olmadı bana bu konu hakkında yardımcı olursanız cok bahtıyar olacagım

Geri