comodo internet secrity mi kaspersk kı mı

leb55

New member
Reaction score
0
Arkadaslar kaspersky kullanmaktaydım ancak bır arkadasım comodo kurdu netten ındırıp 48 tane vırus buluda kasper olmasına ragmen şaşırdım comodo kullanan var mı comoda nasıl bbu kadar ıyı olabılır

comodo kullanıyorum kesinlikle öneriririm.

bende bi ara test etmiştim,kaspersky ın bulamadığı keyloggerları comodo nun savunma+ sı bulmuştu.

7 milyondan fazla zararlıyı tanıyabilen bi veritabanı var.

48 tane wırus buldu ınanamadım 48tane kaspersky yuklu bıde taratıyordumwırus bulmıyordu comodo sen neymıssın ya bırde bu sıteyı sureklı kapatan mahkemeye .....derdımde neyse

evet arkadasa katılıyom her varlıga ayrı bır sınyal benı krıze tutuyordu ama yıne de tercıhımdır comodo

Evet çok fazla uyarı veriyor.
Program arşivimdeki bütün crackleride zararlı olarak görüyor ve siliyor bundan dolayı Kaspersky diyorum.
Comodo'nun zararlı gördüğü dosyaları değişik anti ve Malware programları ile taratım herhangi bir virüs veya zararlı yazılım uyarısı almadım.

Gerçekten güvenlik istiyorsanız Comodo çok iyi bir program.
Tarama ayarlarından Cloud'u etkinleştirince daha da iyi sonuçlar alınabiliyor.

cracklar için ise koruma kapsamı dışına alın,sorununuz çözülsün.

bende programlar klasörünü komple koruma dışı bıraktım ne uyarı var ne bişi.

office crack ve başka bi iki tane daha crack var onlarıda zararlı olarak algılıyordu onlarıda devre dışı bıraktım hallettim.

algılanan virüsleri otomatikman silmez hiçbirzaman,size sorar hep.

yani comodo tamamen size bağlı.siz ne derseniz onu yapıyor =)

ayarlarını iyi ayarlayınca zırt pırt uyarı vermez.

en iyi ayarlar nasıl soylermısın yapım

comodo kullan kaspersky çok kasar,ayrıyeten hips olması comodonun çok büyük ayrıcalığı firewall una diyecek yok zaten bence kasperden daha iyidir.

Geri