Combat Arms 2008/PC [HH][RS]

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
qwyr2d.jpg

..::Oyun GörüntüLeri::..

2aa0ms9.jpg

282pel3.jpg

157yu75.jpg

dgjfcg.jpg

..::Oyun Hakkında::..

20. yüzyıldaki soğuk savaşın kalıntıları arasında, -bir ideoloji diğer ideolojiyle yüzleşirken- dünya iki kutuplu bir eksen etrafında dönmeye başladı. Her kutup limitsiz bilimsel teknoloji ve askeri güç elde etmek için çalışmalara başladı. İronik bir şekilde, iki kutubun birbirine üstün gelme çabası kutuplar arasında garip bir denge oluşturdu. Kutuplar arasındaki bu garip barış, hassas tansiyonun fırlamasıyla kırılgan bir hale gelip tamamen yok olabilirdi.

Havadaki savaş kokusu, insanları barış ve birlik içinde tutmak için alternatif planlara yöneltti; ama ne yazık ki iki kutup arasındaki barış fazlaca uzun sürmedi ve iki kutup arasındaki savaş her zamankinden daha vahim bir hal aldı.

Süper güçler soğuk savaşı, kaos bölgelerinde etkin olabilmek, global yatırımları ve askeri bölgeleri elde etmek için uzatmakta kararlıydılar. Zengin ve fakir arasındaki fark açıldıkça, bazı ülkeler koalisyonlardan ayrılma kararı aldılar ve yeni bir oluşum içinde yeniden yapılanmaya başladılar. Dünya yeniden iki kutuplu bir hale gelmeye başlamıştı.

..::Sistem Gereksinimleri::..

İşletim Sistemi: En Düşük Windows 2000 | Kabul Edilen Windows XP yada üzeri
İşlemci: En Düşük Pentium 3-1 GHz+ | Kabul Edilen Pentium 4-2.4 GHz veya üzeri
Bellek: En Düşük 256Mb Ram | Kabul Edilen 512Mb Ram veya üzeri
Ekran Kartı: En Düşük GeForce 2 MX | Kabul Edilen GeForce FX 5600 veya üzeri
DirectX: En Düşük Version 9.0C | Kabul Edilen Version 9.0C veya üzeri
Sabit Disk Alanı: En Az 2.0 Gb | Kabul Edilen 2.0 Gb veya daha fazla
İnternet Bağlantısı: En Düşük Kablo/DSL | Kabul Edilen Kablo/DSL veya üzeri

..::Combat Arms KuruLum::..

Kurulum sırasında hiçbir ek program açık olmamalıdır.(Winamp, messenger, anti-virus, firewall programları gibi) Eğer açıksa kapatın.

img_installation03.gif

İndirme bittikten sonra dosyayı çalıştırın

img_installation04.gif

Nexon'ın EULA Anlaşması çıkacak.Bu anlaşmayı <Agree> tuşu ile kabul ederek devam edin.

img_installation05.gif

Combat Arms'ı yüklemek istediğiniz dizini seçin.(Bu kısmı değiştirmemeniz önerilir).Daha sonra <Install> tuşuna basarak kuruluma başlayın

img_installation06.gif

Bir süre sonra yükleme işlemi tamamlanmış olacaktır.Bunu Installion Complete mesajı ile teyid etmiş olacaksınız. <OK> tuşuna basın ve kurulum işlemini tamamlayın.

Proxy AyarLarı VideoSu

..::Oyuna ßaşLama Yardım::..

Combat Arms oyununu indirdik, kurduk ve üyeliğimiz hazır.Şimdide oyuna başlangıç yapıyoruz.Oynamaya nasıl başlayacağınızı adım adım görelim.

img_starting_war01.gif

Masaüstünde bulunan Combat Arms simgesine çift tıklayalım.

img_starting_war02.gif

Bir süre sonra oyuna giriş yapmamız istenecek.Nexon Hesap adımızı ve şifremizi yazarak <Login> tuşuna basalım ve sunucuya bağlanalım

img_starting_war03.gif

Eğer Combat Arms'ı ilk defa oynuyorsanız, karakter oluşturmanız istenecek.Karakterinizi oluşturmak için bir model seçebilir ve karakterinize isminizi verebilirsiniz.Oluşturduğunuz profil oyunda kullanacağınız karakterdir.Karakterinizi oluşturduktan sonra <Create> tuşuna basın.ir kere karakter oluşturduktan sonra, diğer oyuna girişlerinizde bu prosedürü geçebilirsiniz.

img_starting_war04.gif

Her oyun serveri, farklı kanallar, her kanalsa farklı oyun odaları barındırmaktadır. Önce oynamak istediğiniz serveri seçiniz. Daha sonra, <Channel> butonuna tıklayıp <Join> butonuyla kanal lobisine giriş yapınız. <Refresh> butonunu kullanarak serverlar ve kanallar hakkındaki bilgileri güncelleyebilirsiniz.

Rütbe Sınırlı Serverlar/Kanallar

Bazı kanallarda rütbe veya daha farklı sınırlandırmalar vardır. Bu sınırlandırmalar aşağıda verilmiştir.

* Örneğin, oyuna yeni başlamışsanız ve rütbeniz Private düzeyindeyse, Recruit türündeki serverlara giremezsiniz.
* Oyuncuların hepsi Regular serverlarıinda oynayabilirler.
* Clan Serverları sadece clan üyeleri içindir. Clanınız yoksa bu serverlara giremezsiniz.

img_starting_war05.gif

Lobiye girdikten sonra, o oyundaki Oyun Odalarıyla (Game Rooms) karşılaşırsınız. Bazı bilgiler:

* <Quick Join> siz otomatik olarak bir odaya aktaracaktır.
* Game Room listesine tıklayınız ve girmek istediğiniz odayı belirlediyseniz, <Join> butonuyla odaya giriş yapınız.
* <Create Room> size otomatik bir oda oluşturacaktır. Kendi odanızı açarak, Oda Sorumlusu (Room Moderator) olursunuz.
Bu sayede odayla ilgili düzenlemeleri kendinize göre yapabilirsiniz.
* <Clan>, <Shop/Storage>, <Modification> gibi bölümleri ziyaret ederek, kendinizi oyuna hazırlayabilirsiniz.

img_starting_war06.gif

Oyun odası, oyuncuların savaşa hazırlandıkları yerdir!

* Oda sorumlusu, sağdaki menüden odayla ilgili bilgileri düzenyebilir. Buradan, haritayı, oyun modunu (Game Mode), oyunun amacını (Match Goal) ve odaya kaç oyuncunun girebileceğini belirleyebilirsiniz. Ordu Ayarlar (Arms Settings) butonuyla, silah kısıtlamalarını belirleyebilirsiniz. Örneğin, sadece tabancalar gibi...
* Hazır olduğunuzda <Start> butonuna tıklayınız. Takımların eşit olup olmamasıyla ilgili bir endişeye kapılmayınız. Oyun başladıktan sonra da, oyuncular odalara girebilirler. Ön tanımlı olarak gelen Mid Combat butonu bu fonksiyonu sağlamaktadır. Mid Combat seçeneğiyle oyuna sonradan girişleri kısıtlayabilirsiniz.
* Oda Sorumlusu (Room Moderator) değilseniz <Read> butonuna tıklayarak oyunun başlamasını bekleyiniz. <Change Teams> yardımıyla takımınızı değiştirebilir, farklı güçlere katılabilirsiniz. Kısa bir geri sayımdan sonra oyun başlayacaktır.
* Oyundaki önemli ve güzel özelliklerden biri de Messenger fonksiyonudur. Oyun lobisinde, arkadaşınızın isminin üstüne sağ tıklayıp onu Messenger listenize ekleyebilir, onu odalara çağırabilirsiniz.

..::Oyun DownLoad PartLarı::..

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7

ßoyut : 585 MB

Kod:
Şifre : bluextreme@hackhell

eLine sagLık kardeşım...

teşekkürler güzel oyuna benzio

indiriyorum..eline sağlık

merhaba arkadaslar ben bu oyun icin hacke ariyorum oyunu ben oynadim oyundaki hepsi hack li oynuyor baslarken ölüyorsun yadimci olursaniz sevinirim simdi den tesekkürler

Geri