CoLin Kazım KovuLcak mı (!)

єĸση

I'm Lost
Reaction score
0
Fenerbahçe'de CoLin Kazım krizi patLak verdi.Gerek miLLi Takım, gerekse sezon başı hazırLık maçLarında dikkatLeri üzerine çeken genç futboLcu,BeLgrad'da yaptığı hareketLe herkesi şok etti.55. Dakika oyundan çıkıp yerini Burak'a devreden Kazım,formasını çıkarıp sinirLi bir şekiLde yere atınca,önce teknik direktör Aragones ve takım arkadaşLarı tarafından tepki gördü,ardından yönetim kuruLu harekete geçti.Fenerbahçe formasını yere atıLmasının kabuL ediLecek bir davranış oLmadığı görüşünde oLan yönetimin,Kazım'a 50 iLa 100 bin euro arasında para cezası vereceği öğreniLdi.Bu ceza kuLüp tarihinin en ağır para cezaLarından biri oLacak.
1218705585254.jpg

Daha öncede Hırvat futboLcu Tomas,Adanaspor iLe oynanan maçta 35. dakikada oyundan aLındığı için formasını yere atmış,Fenerbahçe yönetimi de bu futboLcuyu kadro dışı bırakıp sezon sonuda sözLeşmesini yeniLememişti.

Posta​

Kovulacağını sanmıyorum. Para cezası ile kalır

Ahh arkdasım ahh yalan Bunlar hepsii yalan Lütfen Resmi Siteyi takıp edin Fenerbahce Resmi sitesinden takıp edin Bu haber katiyen yalandır :goz:

ßence.. ßi Anlık Sinir Zaten Çok Fazla Tecrübesi Yok..

Herkes Yapıyo ßu Hatayı.. Ama Oturup Konuşmaları Lazım ßelkide Gitmek İstiyo.. ßahane Arıyo

ßilemeyiz.. Taßi Yaptıqı Yanlış anCak Uyarmaları Vede Özürdilemesi Lazım Kazım'ın..

Direk Kovmak oLmaz Sanırsam..

iLLede Kovacaklarsa

Gs aLsın =)

gayet iyi bi futbolcu kovmazlar para cezası alır

O Kadar Basit Mi Bu İşler Yha Bırakın Allah Aşkına :D

ßence.. ßi Anlık Sinir Zaten Çok Fazla Tecrübesi Yok..

Herkes Yapıyo ßu Hatayı.. Ama Oturup Konuşmaları Lazım ßelkide Gitmek İstiyo.. ßahane Arıyo

ßilemeyiz.. Taßi Yaptıqı Yanlış anCak Uyarmaları Vede Özürdilemesi Lazım Kazım'ın..

Direk Kovmak oLmaz Sanırsam..

iLLede Kovacaklarsa

Gs aLsın =)

Gs Artıkcı takımmıki Her kovulanı Gs'ye yamaya calışıyorsunuz :saskin
Daha öncesindede İbrahim Toroman'ı alın yorumlarını gormustum sitelerde..

kovsunlar kazıma takım mı yok sanki türkiyede herkes peşine düşer serbest kalsa

her şey bir kenara Fenerbahçe taraftarları böyle bir hareketi kabullenir mi acaba ?

yha ne sacma bi konu bu hayadda kovmazlar kazımı

Tomas zaten kendisi gitmeye niyetLiydi =)
CoLin Kazım'da kovuLursa taLibi oLur yani bo$ta kaLmaz

ßi ara gs'de necati ile hasan şaş kavga etmişlerdi.Ardında daha yeni yaşadığımız beşiktaş kaptanLarının kavgası war onLarda da kovuLma oLmadı.Çoğu futboLcunun yapabiLeceği ßir davranış bu.Para cezası oLabilir ama kovuLma söz Konusu dahi oLamaz..HatırLıyorum hakan şükü geçen sene maçtan aLınırken hep yapıyordu bunu =)​

Geri