Cok istersen olur

yassi

เll๔є שคtค&#36
Reaction score
0
Iki sene önce kendi basimdan gecen bir olayi sizinle paylasmak istiyorum, ben yurtdisinda yasiyorum, kurani okuyorum ama türkce meal burda bulmak pek mümkün degil. Tabii her mealede güven olmuyor, arastirdim en güvenilir meal kimin diye. Yaz tatili geldi catti. Türkiyeye gittik, carsiyi hic bilmiyorum nerde ne var ev sehrin disinda yanliz basima gitsem kaybolayacagim, kimsenin bana ayiracak zamani yok. Tadim tuzum kalmadi, ama cok istiyordum kuran mealini almayi. Birgün evin yakinindaki markete gittim alis-veris yaptim. Markette dergiler vardi ama kitaplar yok. Umudumu yitirmek üzereyken, kasada aradigim yazarin kuran mealini buldum, o kadar cok sevindimki heyecanlandim hemen parami kontrol ettim kendi kendime "yetermiki" diye düsünüyordum. En iyisi kasierden sormak, bi köseye saklamak gelince hemen almak, cükü kitaptan bir tane kalmis sadece bir kuran meali var. "Afedersiniz bunun fiyati ne kadar?" diye sordum kasiere kiz güldü "onu ramazanda belirli bir fiyatin üstünde alis-veris yapanlara hediye ediyorduk, bir tane kalmis, senin olsun" demesinmi. Dünyalar benim oldu, gönülden, yürekten isteyince olmaz olmaz. :biggrin

Çok Güzel Bir Duygudur : )

İnsanoğlu Gönülden ve saf duygularla bi şeyler isterse mutlaka olur. Ama isteyeceginiz seyı her dusundugunuzde ıcınızde bı kıpırtı olacak. Heyecanlanacaksınız. içinizde önüne gecemıyecegız bir duygu olacak. işte bu duygularla ıstersenız hersey olur. Ama Hayattan cok sey istemeyin. :))

birazda kismet isi hani derlerya önce tedbir sonra tevekkül onun gibi önce cabala sonra tevekkül et kismette varsa olur ama caba göstermeden olsun demek aptallik olur kanimca

Geri