Cok Büyük Bi Sorunum Var Acil Yardım

hunter41

New member
Reaction score
0
S.a arkadaslar pc mi başlat -kapa butonuna tıklayınca pc im kapanma ekranı gelip reset atıyor ve yeniden windows başlatılyor biostan ayarlara baktım power off yaptım yine düzelmedi ne yapmam gerekir şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

bu zaman zaman karşılaşılan bir sorun ama çok alternatifli bir cevaba sahip. Yüklediğin programlara ve yeni eklemiş olduğun yada güncellediğin donanımlara bağlı olabilir. Şu makaleyi oku. Umarım sorunun çözülecektir.

http://support.microsoft.com/kb/320299/

arkadaşım
başlat/çalıştır/msconfig/başlangıç ve burda işaretli olan programları kaldır.
sadece virüs programı, ses simgen ve ağ bağlantı simgen kalsın
yada denetim masasında güç seçenekleri var, güç seçeneklerini aç, APM seçeneği varsa onu tıkla, oradanda gelişmiş güç yönetimi desteğini etkinleştir seçeneğini tıkla,
eğer o da olmazsa tekrar gel bi çözüm daha var biosla ilgili..

Sistem Geri YükLeme Yap =)

arkadaşım
başlat/çalıştır/msconfig/başlangıç ve burda işaretli olan programları kaldır.
sadece virüs programı, ses simgen ve ağ bağlantı simgen kalsın
yada denetim masasında güç seçenekleri var, güç seçeneklerini aç, APM seçeneği varsa onu tıkla, oradanda gelişmiş güç yönetimi desteğini etkinleştir seçeneğini tıkla,
eğer o da olmazsa tekrar gel bi çözüm daha var biosla ilgili..

msconfigden sadece anti vir modem ve agbaglantısı kaldı gerisini kapadım ama sorun devam ediyor biostan olan yontemi soylermisn ?

sistemi geri yükle düzelir o zaman ...........karanti :)

güç seçeneklerinden de yapamadıysan şimdi başlayalım ...
bios güncelleyeceksin ..
ilk önce anakart modelini yazarmısın

arkadaşım windows güncelleştirmelerinin hepsini yap sorun ortadan kalkıo.bendede vardı aynı sorun.güncelleştirmeden snra hepsi düzeldi.

Geri