cok acill linüx' ün full sürümü lazım.. [EN SON VERSİYONU]

gokhanylmz

Banned
Reaction score
0
arkadaslar artık linüx isletim sistemi kullanmaya karar verdim.. ama pc ye linüx ü kurmak icin elimde linüx isletim sistemi cd si yok.. linüx isletim sisteminin link ini ve serialini verirseniz sevinirim..

ARKADASLAR AYRICA LİNÜX İSLETİM SİSTEMİNİ NASIL KURCAGIM HAKKINDA HİC Bİ BİLGİM YOK NASIL KURULACAGINI DA ANLATIRSANIZ COK SEVİNİRİM
simdiden tsk...

banada lazım ama internetten indirdim 2 saatlik işim vardı olmadı bende arıyorum ama kurulacak birşey olsun.benim indiridğim gibi olmasın.

linux windows gibi değil kendine uygun olanı secmelisin suse mandrake vs vs.. bircok ismi var.. biraz araştırma yap kendine en uygun olanı sec sonra onu indir ve yukle yuklemesi kolay o kadar zor deil bilgine.. kolay gelsina arkadasm..

pardusu tavsıye ederım 4 ay kullandım ne ınternette ne donnım tanımada hıcbır problem cıkartmadı. ınternette ful surumude var googleden arattır bulursun.

arkadaşlar www.pardus.org.tr
indir 1.1 alfa 2 çıktı indir ve kur biz tüğrkler genede pardus kullanıyoz bize göre

Arkadaşım PARDÜSü indir ve kur. Tübitak ve Uludağ Üniversitesi yapımı olup devlet desteklidir. Ulusal işletim sistemimizdir. Herkese tavsiye edelim ve yaygınlaştıralım.

iyi de nasıl kuruluyo bilmiyoz ki

saolasın ama valla hiç bişi anlamadım desem yeri var :D

HAMZA' Alıntı:
saolasın ama valla hiç bişi anlamadım desem yeri var :D

daha neyi anlayacaksın ki 7 tane link verdim sana
alttaki 5 tanesi ayrıntılı bilgi alman için, ilk ikisi de ya son deneme sürümü ( 1.1 alpha3 ) yada kararlı sürüm ( 1.0 ) ü indirmen için ftp linkleri

ya kurulumu xp gibi değil ondan pek anlamadım

arkadaslar windows varken E sürücüme pardus kurabilirmiyim? lütfen bilgi verin

sitedede görmüş olmalısınız fedora core 6 çıktı. bence linux sistemlerinde en iyisi hep red hat ten gelir fedora da red hat in geliştirdiği bir proje. internette mevcud.5 cd ama asıl gerekli olan programlar ilk iki cd de var. daha sonra istediğin programı yum ile indirebilirsin. yüklemek için cd leri indirin internetten ve bunları cd ye iso dosyası olarak yakın. sonra cdyi bilgisayarınıza takıp bilgisayarı tekrar başlatın devamını size anlatacaktır.eğet aynı anda windowsta kullancaksanız disk partinonda dikkat edin gerekirse birinden yardım isteyin. başta kullanmakta zorlancaksınızdır vageçmeyin derim ben vazgeçmedim şimdi gayet rahat ve mutluyum linux kullanmaktan. tembelim uğraşamam ama illada linux kullanmak istiorum diyorsanıx ubuntu veya pardusu öneririm. kolay gelsin:)

Geri