cok acil yardım arkadaşlar virüsmü yoksa başka birşeymi çözemedim

euroz88

New member
Reaction score
0
53z8kns.jpg

torrent programıyla pes 2007 adlı oyunu indirdim ve pcye kurdum buraya kadar herşey yolundaydı. daha sonra inen dosyaların içinde tools klasorunde crack için kullanılacak program lar vardı bunları çalıştırdım ve ne olduysa bundan sonra oldu pc uçtu antivürüs programı devre dışı kaldı ve hiçbir şekilde tekrar açamadım. açmayı bir kenara bırakın silemedim bile.
neyse dedim en kötüsü format atarım dedim ve formatı attım fakat oda ne harddisklere sağ tıkyapınca aç yerine acayp yazılar çıkıyor (c sürücüsü için hariç) hadi dedim diğer harddisklerede format atarım fakat antivürüs programını kurdum kurmama rahmen tam kurulum yapmadı yani pc restart yapması gerekiyordu fakat yapmadı.

en son 5 dakika once hd lerin resmini çektim aşağıda
resimdede gorulduğu gibi acayip birşeyler çıkıyor. format atmama rahmen antivürüs programını kuramıyorum. ve c dizininde vede program fileste kendiliğinden dosyalar oluşuyor

bu konuda bana yardım edecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum cok acil mahdur oldum çünkü bu kafenin ana pcci

aynı sorun fLashdiskimi taktığımda bende de oLuyor sebebini anLamış değiLim
fLashdiski tarattım ama virüs buLamadı

yya sen şimdi en iyisi ben senin yerinde olsam direk bilgisayarcıya bırak o çözsün olmazsa değiştirmen lazım kasayı

arkadaş bak şimdi orda" scan for viruses " yazıyo ya onun anlamı "Virüs için incele" bizde çeviri prog. var ordam baktım %99 bu virüs abi en iisi bilgisayarın tümünü format atmak bilgisayar yeni alınmış gibi hiç birşey kalmıcak şekilde format attıktan sonra virüs taramasından geçir virüs varsa temizle yoksa iyi güzel bilgisayarda hata varsa da sistemlerden onar pcni yenile belleklerini kontrol et format atmadan önce o programı sil sonra varmı yokmu diye bilgisayarın diplerine gir karıştır dsaha varsa içindekileride sil sonra format at nerde kalmıştık sonra çince yazılar vardı sanırım bi dil ayarlarına bak 3 lü dili aktif etmiş olabilirsin onları ayarla o programdan kurtul gerisi kolay sonra ana bilgisayarın kablosunu bağlarsın iş biter formatı ikili bölerek yapılsın bi daha da bi programı kullanmadan önce virüs taraması yapp

Bilgisayarcı formattı tamirdi derken yalandan bişilerde atar kafadan 100 ytl gider 1 bunu unutma sen beni dinle avast antivirüs indir cd ye cek xp cd sini tak formata basla windowsun yuklenecegi yeri sordugunda orada gozuken driverları sil sonta harddiskin 80gb yse 80gb bos alan gozukur yıne boluceksen 50 gb 30 gb die sana kalmıs burası bol sonra c ye bas windowsu kurulunca ac pc yı d ye tıkla bıcımlendır de ama hızlı yapma zarar veriyor format atarkende aynı şekil sonra hemen avastı kur interneti açmadan bi res çek avast acılısta otomatik arar bişey bulursa siler bulmazsa silmez sonra driver ağ bağlantısı v.s. ayarla en son olarak firewall kur windowsunkine güvenme benim önerim outpost agnitum firewall cok kaliteli ve diğer firewall lar gibi kasmıo sonra pc tertemiz olur ok

en basit çözüm şu; d deki yedeklemek istediğin şeyleri c ye yada e ye at sonra d ye sağ tıkla biçimlendir de.

Geri