cok acil yarıdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TİEESTO

New member
Reaction score
0
selam arakadslar benimde bi sorunum umarım yardımcı olursunuz şimdiden sağolun. benim pc nin hard disk i c ve d den olusuyo benim bütün yüklediğim dosylarım d de fakat gecen gün format atıcaktım ama bi kactane yüklediğim dosya c de vardı onları dye atmak isteidm ama 40 cg dolu olduğu için atamıdım sonra bende bi program indirdim tam oalrak ismini hatırlamıoyurm sonu magic li falandı ismin bu program harddisk bölem işlemi yapıo
yani ben d yi kulandığım için c ninde 10 cg kullanıyorum hemen hemen bu nedenle c den geri kalan 30 cg d yee vermek istedim ynai benim d sürücüm bu sayade 70 cg olucaktı biraz kurcaldı programı
sonra tkaıldı bi yerlerde sona bende direk format atım. formatı attım pc yi kurudum derken
bi de baktım d sürücüm ucmus kayıp bütün dosylar silinmiş sonrada uğrastık biraz dosylar geri geldi fakat daha büyük bi sorun var çoğu dosya acılmıyo artık ve videolarım müzüklerim hep birbinine karısmıs bi durumda yani nasıl diim ben mesela teoman dinlicem teomanı acıyorum fakat teoman yazan yerde yabancı bi müzik calıyo acaba bunalrı yeniden birlestire bilirmiyiz yoksa bi çağresi yokmu şimdiden tesekkürler hepinize yardımcı olursanız sevinirim

sorular sorunlar sabit başlıgına yapılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri