codek ofis yüklenmiş çalışan cd si olan linux yokmu?

nazozan

New member
Reaction score
0
internetim yok ve update yapamıyorum haliyle genel geçer programları bile indiremiyorum;
codec, türkçe dil eklentisi gibi eklentiler olmadığı için linux ızdırap oluyor..
üstüne vakit geçirdiğim gimp, ofis hatta belki birkaç oyun yüklenmiş internete ihtiyaç duymayacağımız bir çalışan cdli linux sürümü var mıdır?
ayrıca /home , /boot vs gibi dosyaları yükleme cdsine aktardığımızda yükleme cdsi yüklediğmiz programları da çalıştırdığını duydum eğer doğruysa vakti olan bi arkadaşımız böyle bir yükleme cd si yapabilir mi?
olur da yapabilen birisi çıkarsa şimdiden teşekkürü bir borç bilir ellerinden öperim.

800px-Linuxmint-turkish-edition-11-katya.png

Linux Mint Türkçe Özel sürümü deneyebilirsiniz. Daha fazla bilgi aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ediniz.
DVD sürüm Codec, Flash player, Java gibi eklentiler ile birlikte, Libreoffice uygulaması zemberek Türkçe imla denetimi ile birlikte geliyor.

Linux Mint 11 Turkish Version Yayınlandı

DVD sürücünüz yoksa USB bellek ile de kurulum yapabilirsiniz. Kalıp dosyalarını USB aygıtlara yazmak için; Linux, Mac ve Win versiyonu mevcut olan Unetbootin'i aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.
UNetbootin - Homepage and Downloads
Linux Mint'i USB belleğe kurmak için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.
Linux Mint 11'i Unetbootin ile USB Belleğe Yazdırma

Geri