CoD MW3 disc read error Hatası

graffiti91

New member
Reaction score
0
Arkadaslar mind the gap görevinde metro yolunda arabayla kaza yaptıktan sonra oyun disc read error hatası veriyor. Yardımcı olabilecek var mı ?

Bende o hatayı şu 3-5 uçağı indirdikten sonra veriyor, oyun orjinal bi de niye böyle oldu anlamıyorum =( Sistemim falan da gayet iyi =/

valla şunu bi dene kardeş ben denedim olmadı

1) Başlat > tüm programlar > donatılar > komut istemi'ni sağ tuşla yönetici modunda çalıştır.
2) Açılan pencerede diskpart yazıp enter'a bas.
3) list volume yazarak enter'a bas. Diskindeki bölümleri gösterecektir. Volume 1, 2, 3 diye gider. Diyelim ki senin oyunu kurduğun harddisk bölümün volume 2 olsun.
4) Select volume 2 yazıp enter'a bas.
5) Attributes volume clear readonly yazıp enter'a bas.
6) Komutun çalıştırıldığına dair bir mesaj gelir.
7) exit yazarak pencereyi kapat.

valla ben bugün geçtim orayı kırık oyunla :)

Yardım edin böyle giderse oyunu torrent indiricem =D

OlorinKİng sorununa çözüm bulamadım fakat torrentden indirmek istersen şu adrese bakabilirsin.
Kod:
[url]http://www.hhportal.com/hackhell-oyun-torrent-ozel-bolum/763873-call-of-duty-modern-warfare-3-cracked-version-tor.html[/url]

Abi işin kötü yanı silersem oyunu tekrar indirmek zorunda kalacam çünkü oyun Steam üzerinden iniyor ='( Ve torrente göre çok yavaş yahu =S

Antiviruslerınızde sorun olabilir. Crackda Fix Olanı kullanın. Özellikle Firewall' i kaspersky,comodo gibileri hata verdiriyor.

Kardeş aynı sorun bendede var.Verdiğin linkte de disc read error la ilgili bir şey yok.Bendede oyun açıldığında Activision ekranı geldiği gibi bu hatayı veriyor.

Verdigi hata harddiscindeki problemden kaynaklanabilir,hdd ye checkdisc yap istersen,
oyunun yuklu oldugu sectorlerden biri veya bazilari bozulmus olabilir.

Maalesef olmuyor diskte hiç bi sorun yok.Ama oyun D'de de C'de de hata veriyor.

Ben bu dediklerinizi yaptım ama hala aynı uyarıyı veriyor lütfen yardım edin

Geri