Cnbc" Tv De MÜslÜmanlara Hakaret

Tolsit

New member
Reaction score
0
"CNBC" TV DE MÜSLÜMANLARA HAKARET.!! PROTESTO EDELİM LÜTFEN.!
--------------------------------------------------------------------------------

Cnbc de Cuma'yi Cumartesi'ye ve Cumartesi'yi Pazar'a baglayan gecede yayinlanan çizgi film'de yer alan sarki sözleri Muslumanlara hakaret içermektedir.

Lütfen tepkinizi, belirteceğim metin veya benzeri şekilde ilgili adrese gönderin

"Kanalinizin Cuma'yi Cumartesi'ye ve Cumartesi'yi Pazar'a baglayan gece yayinladigi çizgi film'de yer alan sarki sözleri biz Muslumanlari
rahatsiz etmistir. Sarkida yer alan asagida ki sözler için derhal kamuoyundan özür dilemenizi istiyioruz. Eger siz yapmazsaniz yaptiginiz edepsizlik çesitli yollarla kamuoyuna bizler tarafindan duyurulacaktir! Son olarak sizlere bir hatirlatma yapmak istiyoruz: Türkiye siz istesenizde, istemesenizde %99'u müslüman olan
bir ülkedir. Bu ülkede herkes inandigi gibi yasama hakkına sahiptir. En çok asirlar boyu 3 kitaya Islamiyeti yayan Müslüman Türk milletinin
Müslüman torunlari bu hakka sahiptir! Tahrif edilmis bir din olan ve içinde 100'lerce çeliski bulanan ve de medeniyetimize %100 ters bir dinin savunuculugunu yapmanizi kiniyoruz...

Protesto mail adresi : [email protected]

HAKARET İÇEREN ŞARKI SÖZLERİ

I heard there is no Christmas, In the silly Middle East
salak orta doguda noelin olmadigini duydum

No trees, no snow, no Santa Claus.
agaclar yokmus, karlar, santa claus yokmus

They have different religious beliefs
onların daha degisik dini >inanisları varmis

They believe in Muhammad
Muhammede inanirlarmis

And not in our holiday,
bizim tatilimize degil

and so every December,
bu yüzden her Aralik

I go to the Middle East and say...
orta doguya gider ve derim ki

Hey there, mister Muslim!
hey bay Müslümanlar

Put down that book the Koran,
Su kitabı kurani yere koyun da

and here's some holiday wishes..
biraz tatil dilekleri dinleyin

In case you haven't noticed,
belki farketmemissinizdir

It's Jesus' birthday.
bugun Hz.isa'nın dogum günü

So get off your heathen Muslim ass,
su isinmis müslüman poponuzdandan ayrilin

And celebrate
.............. kutlayin

GErçekten çirkin bir hakaret...bu hepyapılan bişi olduu artık avrupada....Müslümanlara saldırmak bii alışkanlık islama inanmayan toplumlar açısından...

Anlamadığı neden yahudi hristiyanı , ya da inançsız biri yahudiliği kendine düşman olarak görmez de hepsi de yek düşman olarak İslamı görür....

PAylaşım için sağol ama adres vermek yasak....Editlemen gerekebilir...

Bu kanalı ve bu programı çok seviyorum, bu olayın yanlış olduğunu düşünen çoğu insan gibi bende öyle düşünüyorum. Ama bu program müslümanların yada müslimanlığın dışında o kadar çok konuyu 'ti' ye alan ve gerçekten protest tavırlarıyla oldukça göz dolduran bi çizgi film. Bu çizgi filmin karakterlerinin t-shirtleride çoğu teenage in üzerinde war. Çok insan kızıcak belki ama bu konunun bu kadar büyütülcek bi tarafı yoq.

Gelde çıldırma...
:Sopa :mad:

arkadaşım emin misin bunu türkiye de yayınlandığına?
bu bölüm amerika 'da yayınlandığında oldukça tepki görmüş ve kanal yetkilileri "üzgün oldukların" belirtmiş ama özür dilememişlerdi.
şimdi kalkıp cnbc-e nin bunu yayınlayacağını aklım pek kesmedi doğrusu!..

ARKADAŞLAR BU DAHA ÖNCEDE TARDIŞIL AYRICA CNBC DEN MAİL GELDİ
AYNEN AKTARIYORUM

''South Park adlı çizgi dizinin www.haberalemi.net sitesindeki haberde bahsi geçen kısmı, kanalımızda ne 31 Aralık gecesi, ne de daha önce herhangi bir tarihte YAYINLANMAMIŞTIR. Tepkilere neden olan bir şarkının sözlerinin yer aldığı ve CNBC-e'nin hedef gösterildiği bu yanıltıcı haber, daha önceki yıllarda da internette dolaşmıştı.

CNBC-e, South Park adlı çizgi filmin her bölümünü dikkatli bir incelemenin ardından ekrana getirmektedir.

Bir kez daha belirtelim ki bu şarkı, ne şimdi ne de daha önce CNBC-e'de kesinlikle YAYINLANMAMIŞTIR.

Saygılarımızla,

CNBC-e Halkla İlişkiler''

Ooohoooooooo bu nerdeyse bir senelik olay. Epey zaman önce (artık tarihini de hatırlamıyorum) bu konu tartışılmıştı burada ben de cnbc ye eleştiri maili atmıştım. Gelen cevapta da böyle bir çizgi filmin yayınlanmadığı belirtiliyordu. Tamam kanal amerikan kaynaklı ve south park diye büyüklere yönelik kara mizah yapan bir çizgi film var (ayrıca bu çizgi film cumartesi değil pazar gecesi yayınlanıyor) ama bu sözü edilen bölümü(varsa artık) yayınlamamışlar.

EVet Sanada Banada Ayni Mail Gelmişti :d Hatirladim

bu şerefsizliği yapsa yapsa eric cartman yapar. yapana değil yaptırana bakmak lazım tabii..

onu boykot edelim bunu boykot edelim ii valla :)

NoSteam' Alıntı:
ARKADAŞLAR BU DAHA ÖNCEDE TARDIŞIL AYRICA CNBC DEN MAİL GELDİ
AYNEN AKTARIYORUM

''South Park adlı çizgi dizinin www.haberalemi.net sitesindeki haberde bahsi geçen kısmı, kanalımızda ne 31 Aralık gecesi, ne de daha önce herhangi bir tarihte YAYINLANMAMIŞTIR. Tepkilere neden olan bir şarkının sözlerinin yer aldığı ve CNBC-e'nin hedef gösterildiği bu yanıltıcı haber, daha önceki yıllarda da internette dolaşmıştı.

CNBC-e, South Park adlı çizgi filmin her bölümünü dikkatli bir incelemenin ardından ekrana getirmektedir.

Bir kez daha belirtelim ki bu şarkı, ne şimdi ne de daha önce CNBC-e'de kesinlikle YAYINLANMAMIŞTIR.

Saygılarımızla,

CNBC-e Halkla İlişkiler''

bu açıklama yeterli galiba

Geri