Clive Barker’s Jericho RiP/PC [HH Up] [HF]

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
2jdfbkh.jpg

Doğaüstü güçlere karşı sürekli tetikte olan ve onlara tehlikeli olmadan önce müdahale eden bir ekibin başıyız. Bir gün çöl ortasında devasa bir şehir belirir, ancak bu şehir kayıp olan Jericho’nun kendisidir. Bu durumda biz ve ekibimiz; araştırma yapmak, ayrıca olabilecek bir tehlikeyi önlemek için ilgili olay bölgesine gönderiliriz...

Jericho kentinin kuşatılmasından başka, diğer önemli kısmını surlarıydı. Aslında hikayenin ve oyundaki kısmın asıl mekanı burası yani surlar olacak. Çünkü karşımızda iç içe geçmiş duvarlar var ve biz her seferinde her surun bir kat arkasına doğru kayıp, şeytani kötülüğe merkeze doğru ineceğiz. Merkeze ilerledikçe karşımıza çıkan düşmanlar daha korkunç, karanlık ve güçlü olacaklar. Rakiplerin kesinlikle yaratık deyip geçilmeyeceği ve son derece akılcı olacakları kulağa fısıldananlar arasında...

Jericho, Tevrat’a göre dünyanın ilk (en eski) yerleşim merkezidir, Kudüs’e oldukça yakın olan bu şehrin en efsanevi özelliği devasa ve art arda 7 kat olarak sıralanmış surlarıdır. Yani dairesel bir biçimde giderek merkeze doğru küçülen 7 sur. Bu surları kısmen Crusades adlı ana bölümde göreceğiz. Ayrıca şehrin bulunduğu bölgenin rakımı -300 civarındadır. Eski Ahit’te Yahudiler kenti kuşatırlar ve askerlerin yanında din adamlarının ayinleri ve kutsal sandıkla (10 emir, ahit sandığı) 7 gün boyunca kentin surlarını 7 kez dolaşırlar. Sonunda Yahudiler surları lanetleyip yıkarlar ve şehri ele geçirirler. Böylece vaadedilmiş toprakların bir kısmının sahibi olurlar.

..:: Minimum Sistem GereksinimLeri ::..

Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) equivalent
Memory: 1 GB RAM
Graphics: NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 GT or ATI(TM) Radeon(TM) X1600 (full list of supported chipsets below)
DirectX Version: DirectX® 9.0c
Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Hard Drive: 6 GB Hard Drive space

..:: Oyundan GörüntüLer ::..

2-11.jpg

3-10.jpg

4-8.jpg

309scx1.jpg

..:: DownLoad "HotFiLe" ::..
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: CLVB_UpByKaRma.part1.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: CLVB_UpByKaRma.part2.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: CLVB_UpByKaRma.part3.rar

rar pass: karma@hackhell

oyunu oynadım tek kelime ile mükemmel .ellerine saglık

ben oyunu kurdum fakat açtığımda beni clive barkers jericho çalışmayı durdurdu diyor ve ben de çıkmak zorunda kalıyorum lütfen bir cevap

Geri