# [ Cisse KaLmak İstiyor.. ] #

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Kariyerindeki ilk şampiyonluk kupasını Beşiktaş formasıyla alan Fransız futbolcu önümüzdeki sezonda Siyah-Beyazlı takımda kalmak istediğini ifade etti...

15i3s4l.jpg

Monaco formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan Edouard Cisse, kariyerindeki ilk şampiyonluk kupasını Beşiktaş’ta kaldırmanın mutluluğunu yaşıyor. Fransız futbolcu, “Birkaç kez son maçta şampiyonluğu kaybettiğim oldu. Bu kez Beşiktaş forması altında son maçta şampiyon oldum, duygularımı anlatamam. Önce bu mutluluğu doyasıya yaşayayım, sonra transferi düşünürüz. Tabii ki takımımda kalmak istiyorum, buradaki ortam gerçekten muhteşem. Önümezdi sezonda Şampiyonlar Ligi’nde iyi yerlere gelmek istiyoruz”
diye konuştu.

Fanatik.Com​

Sabah fanatik gazetesinde "klubüm kalmamı istemiyor.İngiltere veya İspanya`da oynamak istiyorum." yazıyodu şimdi ne yazmışlar.Kafalarına göre yazıp çiziyolar :vur

Faßian Ernst'in Yanına Daha Yırtıcı Ve Teknık ßı Adam aLmamız Şart.. Cisse iLe oLmaz ßu İş..

durdu durdu sözleşmesinin bitmesine 3 ay kala çoştu 2. yarıdakiperformansı iyiydi
belkide eskiden tek kaldığı için oynıyamıyodu bilemicem ama fabianla iyi oynuyolar
yada sözleşme uzatmak için kendini pazarlamak için gazageldi çok karışık bence 1 sene daha sözleşme yapılıp arkalarınada muratı alıp yeni sezonda bakmak lazım

Geri