kuzay
Pesimist
- Reaction score
- 0
"Cinsel olarak aktif misiniz?" sorusunu soran doktor üstelik bir de kadınsa, mangal yürekli Rişar kadar cesur, Ulubatlı Hasan kadar yiğit olsanız dahi zordur...
Zordur hayır demek, zordur da, sonrası daha da meşakkatlidir. açıklama yapmak zorunda hisseder bir de insan, "bu aralar değilim ama..." diye başlayıp devam ettirmek ister. lakin ne diyeceksin?
"bu aralar aktif değilim de, bir 4 ay önce görecektin beni" mi diyeceksin? "ohooo oovv... valla sen de pancar motoru, ben diyim Singer dikiş makinası - her genç kızın rüyasıydım" diye mi cevap vereceksin? işi gırgıra vurmaya çalışıp "kendimi nadasa yatırdım da eheh" diye mi yılışıklaşçaksın, yoksa küçük Emrah yüz ifadesiyle "depresyondayım, terk edildim..." diye mi veryansın edeceksin?
İste ortaya çıkabilecek diyaloglar:
- cinsel olarak aktif misiniz?
- hayır da şer de ikisi de allahtan...
- ..beyefendi, cinsel olarak aktif misiniz diye sordum?
- hayırlısı. kısmet. kader yani...
- ..değilsiniz yani?
- ühühühü gelme üstüme gelme artık ühühüh...
- cinsel ne?
- anlıyorum.
- su anda mi?
- ..eoo.. yok yani genel olarak?
- hayat bir donguden ibaret doktor hanim..
- uzanin!
- açıkçası vücutta bi potansiyel enerji var ama kinetik olarak açığa vuramıyorum.
- nasıl yani?
- vuramıyorum işte anlasana lan !?!
- ben genelde pasif olmayı tercih ediyorum doktor civanım. ama fantazilerine ayak uydururum gerekirse.
- ben cevabımı aldım.
- cinsel olarak aktif misin?
- sağ elim iyi de, solu kullanamıyorum.
- yani hayır mı, evet mi?
- cinsellik dediğin ne ki, elinin kiri.
- anladım.
- siz?
- tıss...
-cinsel olarak aktif misiniz, beyefendi ?
-valla, bir hafta önce bir gecelik ilişkim oldu,hımmm, sanırım iki gün sonra da üçlü yaptım, sonra ertesi gece okuldan tanıştığım bir kızla birlikte oldum galiba, sabah buraya gelmeden önce de adını hatırlayamadığım biriyle uyandım yatakta, sanırım gece beraber olduk.
-hayırı işaretliyorum beyefendi.
-peki.
+ elimden geldigince !!!
"bu aralar aktif değilim de, bir 4 ay önce görecektin beni" mi diyeceksin? "ohooo oovv... valla sen de pancar motoru, ben diyim Singer dikiş makinası - her genç kızın rüyasıydım" diye mi cevap vereceksin? işi gırgıra vurmaya çalışıp "kendimi nadasa yatırdım da eheh" diye mi yılışıklaşçaksın, yoksa küçük Emrah yüz ifadesiyle "depresyondayım, terk edildim..." diye mi veryansın edeceksin?
İste ortaya çıkabilecek diyaloglar:
- hayır da şer de ikisi de allahtan...
- ..beyefendi, cinsel olarak aktif misiniz diye sordum?
- hayırlısı. kısmet. kader yani...
- ..değilsiniz yani?
- ühühühü gelme üstüme gelme artık ühühüh...
- cinsel ne?
- anlıyorum.
- su anda mi?
- ..eoo.. yok yani genel olarak?
- hayat bir donguden ibaret doktor hanim..
- uzanin!
- açıkçası vücutta bi potansiyel enerji var ama kinetik olarak açığa vuramıyorum.
- nasıl yani?
- vuramıyorum işte anlasana lan !?!
- ben genelde pasif olmayı tercih ediyorum doktor civanım. ama fantazilerine ayak uydururum gerekirse.
- ben cevabımı aldım.
- cinsel olarak aktif misin?
- sağ elim iyi de, solu kullanamıyorum.
- yani hayır mı, evet mi?
- cinsellik dediğin ne ki, elinin kiri.
- anladım.
- siz?
- tıss...
-cinsel olarak aktif misiniz, beyefendi ?
-valla, bir hafta önce bir gecelik ilişkim oldu,hımmm, sanırım iki gün sonra da üçlü yaptım, sonra ertesi gece okuldan tanıştığım bir kızla birlikte oldum galiba, sabah buraya gelmeden önce de adını hatırlayamadığım biriyle uyandım yatakta, sanırım gece beraber olduk.
-hayırı işaretliyorum beyefendi.
-peki.
+ elimden geldigince !!!