cinemascope.com.tr

dostpartner

New member
Reaction score
0
cinemascope.com.tr ın eski hali bu arkadaslar scrıpt cok guzel benım hosuma gıttı fakat fazla ıncelemedım admın panelını mevcut Db den sıfrelere baktım ve gırıs yaptım ama olmadı sız artık bakarsınız bı caresıne admın sıfrelerını bana da solersenız sevınırım

Sömürün :)
bu sıteden cok scrıpt ındırdım sımdı sıra bende benımde elıme gecen guzel scrıptlerı veya Tm lerı buraya eklıcem
Script Asp dir

programı buradan indiriniz arkadaşlar

alıntı

hiç kimse kasmasın bu scriptti ilkben çaldım her iddasına girerim

SQueaL mp ne ak

SQueaL' Alıntı:
kaynak benim a.q herif benim siteyi komple buraya taşıyor

bello info at içine piyasaya script atarken !

pm ne bak arkadaşım

++++1

SQueaL' Alıntı:
kaynak benim a.q herif benim siteyi komple buraya taşıyor

bello info at içine piyasaya script atarken !

+1:hhcool ...

düne kadar yoktu ortalıkta bişi... eskiler geziniyodu..

anaa nezaman SQueal çıktı ortaya yenilerde geldi artık ne hikmetse

SQueal Kardşe ben bu scriptti düne kadar msnden yollamasaydım kimsenin olmazdı bir arkadşa yolladım msnden onunlada r10 la tanıştım yani

bu scrıpt bello tarafından bulunmustur Ben Mckost ve kendısı bana msn aracılıgya gondermıştır bende Pw de paylastım kendısı de zaten Linewiıre den bulmus yanı bu scrıptın asıl sahıbı bello nıcklı kısıdır

McKosT' Alıntı:
bu scrıpt bello tarafından bulunmustur Ben Mckost ve kendısı bana msn aracılıgya gondermıştır bende Pw de paylastım kendısı de zaten Linewiıre den bulmus yanı bu scrıptın asıl sahıbı bello nıcklı kısıdır

yeter ama bu kadra terbiyesizlik olaz ulşan burda reklama gerek yak başka sitenin zaten alıntıdır diye bilir mişim neyin peşindesiniz siz başka bir forum sitesinde farklı bir sitenin reklamı olsun diye buradasınız terbiyesizlik yamayın

dostpartner' Alıntı:
yeter ama bu kadra terbiyesizlik olaz ulşan burda reklama gerek yak başka sitenin zaten alıntıdır diye bilir mişim neyin peşindesiniz siz başka bir forum sitesinde farklı bir sitenin reklamı olsun diye buradasınız terbiyesizlik yamayın
ne dıyon sen ya ne terbıyesızlıgı benım yazımda terbıyesızlık ıceren bır kelıme bıle yok ben sadece bu scrıptın nerden geldıgını soledım asıl sen kımsın kı ben neden reklam yapım ayrıca bahsettıgın sıtenın zaten reklama ıhtıyacı yok asıl sızın o sıteye ıhtıyacınız var o sıte olmazsa sız nasıl bu bolumu scrıpt eklıceksınız
kendınızı bı b.. sanmayın

Terbiyesizlik yapan benim Muhabbeti burada bitirelim!

HERKESTEN ÖZÜRDİLERİM. SCRIPTLERİ ALDIĞIM YER PW.

Mckost teşekkür ederim üstadım amacım burda ben çaldım davası değil ama kendileri almadan yok ben aldım yok ben o kadar emek harcadım gibi sözlere sinir olup yazmamdı yani saol hak haktır bende linewire dan buldum denk geldi ma söyleyeyim sonra tekrar aradım çıkmadı yani alalh nasip mi etti buldum şunu söyleyeyim dostpartner ın bütün alıntı yaptığı scriptler ya forumuz.biz ya r10.net

bello' Alıntı:
Mckost teşekkür ederim üstadım amacım burda ben çaldım davası değil ama kendileri almadan yok ben aldım yok ben o kadar emek harcadım gibi sözlere sinir olup yazmamdı yani saol hak haktır bende linewire dan buldum denk geldi ma söyleyeyim sonra tekrar aradım çıkmadı yani alalh nasip mi etti buldum şunu söyleyeyim dostpartner ın bütün alıntı yaptığı scriptler ya forumuz.biz ya r10.net

sevhgili arekadaşım bello verdin sitelerde ben üyeyeim oaralara ben verdim bu

oardaki nick yalova11 ama resme bakarsan dostpartner yazısını göre bilirsin saygılarım la birde 2 r10 dedin sitede üye değilim ben alıntı yazdım scirptlerin hangi dost vermişse o scirpt yazılarında kopyalayıp veriyorum bunun amacı emek yerini bulsun diye birde ben buarda yeni değilim burada cok scirpt verdim aldım scirptlerde unutmasan alıntıdr yazmaya gayrat ediyorum benim reklama ihtiyacım yok ve ben bazıları gibi elimdeki scirpt ya buardan yada msn paylaşırım bundan gocunmam reklamda intiyacım yok sevgili dost dost diyorum cünki beni tanımıyorsun :) eleştiri olarak görüyorum bu yazını şayet benle ilgili özle sorunun var ise bana pm yada msn adresimden bana ulaşa bilirsin

konuyu burada kapatalım isterseniz

Geri