Cinema Tycoon 2: Movie Mania v1.0.136 (by TikGames)

HoCuSPoCuS

Supernatural
Süper Moderatör
Reaction score
0
Cinema Tycoon 2: Movie Mania v1.0.136 (by TikGames)

f1e25992a4fd3ba02df30807731fadd01ab6fc23.jpg

See if you can outwit your competitors and grow a profitable cinema business. You now have full control over your theaters. Hire and fire employees, buy and sell movies, stock up that snack bar with the best selling snacks, set ticket prices and more!

35jcd2t.jpg

Game features:
• See if you have a knack for picking the hottest movies.
• Earn money to buy exciting upgrades like valet parking, an arcade and tasty new snacks.
• Borrow money to keep the business afloat, but watch out for the Loan Sharks.
• Keep your customers happy and coming back by staying a step ahead of the competition.

2vmhnxe.jpg

System requirements:
• Windows 2000/XP/Vista
• DirectX 8.1
• 1 GHz
• 512 MB RAM

14me49u.jpg

Resolution: 800x600 Fullscreen/Windowed

Download:

http://rapidshare.com/files/147444520/Cinema_Tycoon_2_-_Movie_Mania_HoCuS.rar

Harikasın.. Tycoon Oyunlarını Çok Seviyorum.. Teşekkürler.. İndiriyorum

Bu Oyunuda Süpermiş Hemen Indiriyorum Saol

oyun süper harikasin dostum devamını bekleriz...

arkadaşım hevesle indirdim. bende seviyorum tycoon oyunlarını. hatta çok büyük boyutu olmayan tycoon oyunlarını paylaşan arkadaşlar olsa çok hoş olurdu. benim sorunum şu ki, rar şifresi yemiyor...hata veriyor kardeş, bi bakabilicekmisin?yada indiren arkadaşlar; hiçbiriniz şifre hatasından falan bahsetmemişsiniz. oynadınızmı yoksa indirmeden öncemi bu yorumları yaptınız?
varsa şifreyi bilen lütfen paylaşsın.
tüm hackhell cilere saygılar, sevgiler...:)

şifre hatası veriyo sevdigim bi oyun düzeltilirse sevinirim

büyük harfle dener misiniz?

Sevgİlİ Hocuspocus...sİtede Çok Yerde Etkİnsİn AnladiĞim Kadariyla Ama Ben Bİr TÜrlÜ Sana UlaŞamadim.maİlde Attim Ama Hala Cvp Yok...gÜnlerdİr Şİfresİnİ Beklİyorum.Şİmdİ Denedİm Ve GÖrdÜĞÜn Gİbİ BÜyÜk Harflerle:) Hackhell De DeĞİl Şİfre..bulabİlecekmİsİn Yoksa Unutalimmi Oyunu?
Şİmdİden TeŞk.( En Azindan PaylaŞmiŞsin)

hevesle indirdim ben de ama maalesef şifre yanlış büyük harfle fln olmuyor arkadaşım

Geri