Cinayet Nasıl işlenmiştir?

mchasso

New member
Reaction score
0
Bir gün polis karakoluna ihbar gelmiştir bir cinayet işlenmiş bu işle ilgilenmek üzere bir dedektif görevlendirilmiştir.Bu dedektif olay yerine gelmiş inceleme yapmaktadır.Olay yerinde bir odada tam ortada bir adam asılmış fakat asılması için Altında hiçbir eşya bulunmamaktadır.Dedektif etraftaki eşyaları incelemektedir.Odada bulunan bir adet sandalye adamın asıldıgı yerden uzaktadır asla ulasamayacagı yerdedır asılan adamın az ılerısınde odanın penceresi vardır.Dedektif Tam o sırada düşünürken İlginç bir Şeye rastlar asılan adamın altında su birikintisi ...(su birikintisi sadece adamın altında vardır odanın tamamında yoktur)

SİZCE BU ADAM NASIL KENDİNİ ASMIŞ

Dedektif bulamamıs sorunu :=) :mad:

yaw siz adamı deli edersiniz bu gece boyle konu 3 oldu yaaw

hayır dostum..baska sıyırın :=)

buzu sandalye olarak kullanmış ilmiği boğazına geçirmiş buz eriyince adam mafiş

EVET dogru tebrıkler :=))) cabuk bıldınız yaw

ya ben baya aptalmısım bana sorduklarında bı gun dusunmustum bız hh baya zekı ınsanlarmısız ya :=))) sizlerle bende bari yücelteyim kendimi
:)

ben biliyom zaten adamı ebn öldürdüm :) ya olayne bilyonuzmu adamı asmadan önce bayabitehtit etmişler sonra adam korkudan altına işemiş sonra da adamı asmışlar sizin haberiniz yok

ilginç bi stili warmıs adamın

dHipfR££z£' Alıntı:
bi buz kütlesini kullanmış..sandalye gibi,buz eriyince adam ölmüüş
ya bence de bole olmus olabılır cunku ınsanın aklına baska bı sey gelmıo
ama bıraz sacma deıl mı orda aslan gıbı sandalye warken
hem o adam buz kutlesını nerden bulmus kı ????
ee arkadsım sen bunun cewabını wermıycek mısın ya ??

buz kutlesını onceden hazırlayamazmı sence :=)ölmeyi göze alan adam buz kütlesini nasıl bulamıcak :) bence kolay bulur :=)

Geri