cinayet gibi kesim:::..

oLdness_07

The Darkness
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar
bir kaç yanlış var..
1-) hayvan uluorta yerde kesilmemeli
2-) hayvana kesimden önce ve kesim esnasında eziyet edilmemeli
3-) keskin bıçak kullanılmalı
4-) bu iş kasapların işi bırakın onlar yapsın..

o kurbanı kesen şahıs profesyonel kasap değil.. çünkü bıçağı tutuşundan ve hayvanı yere yatırış şeklinden belli.. ya abicim madem sağ elini kullanıyrosun keserken nie hayvanı sağ tarafı üzerine yatırırsın ki?? madem sağ elini kullanıyon hayvanı sol tarafına yatır.. sağ eline keskin bıçağı al, alttan üste doğru bir bilemedin iki darbede kesimi sonlandır.. çok sakat kesmeye çalışıodu kurbanı.. allahtan çevresindekilere zarar vermemiş.. üstelik kurbanlık hayvana da yazık..
sizlerden ricam hem kendi sağlığınız için hem de hayvanın acı çekmemesi ve kurban niyetinizin yerine gelmesi için bu işi profesyonel kasaplara bırakın..
kasap + veteriner olarak fikir beyan etmek istedim..

allmoon' Alıntı:
bir kaç yanlış var..
1-) hayvan uluorta yerde kesilmemeli
2-) hayvana kesimden önce ve kesim esnasında eziyet edilmemeli
3-) keskin bıçak kullanılmalı
4-) bu iş kasapların işi bırakın onlar yapsın..

o kurbanı kesen şahıs profesyonel kasap değil.. çünkü bıçağı tutuşundan ve hayvanı yere yatırış şeklinden belli.. ya abicim madem sağ elini kullanıyrosun keserken nie hayvanı sağ tarafı üzerine yatırırsın ki?? madem sağ elini kullanıyon hayvanı sol tarafına yatır.. sağ eline keskin bıçağı al, alttan üste doğru bir bilemedin iki darbede kesimi sonlandır.. çok sakat kesmeye çalışıodu kurbanı.. allahtan çevresindekilere zarar vermemiş.. üstelik kurbanlık hayvana da yazık..
sizlerden ricam hem kendi sağlığınız için hem de hayvanın acı çekmemesi ve kurban niyetinizin yerine gelmesi için bu işi profesyonel kasaplara bırakın..
kasap + veteriner olarak fikir beyan etmek istedim..
seyretmiş kadar oldum kardeş..

Geri