cin ler ve sorularınız

medyum

New member
Reaction score
0
dostlarım merhaba benim cinlerime soru sormak istermisiniz inanmıyanlar ve luzumsuz soruları olan lar lütfen sormasın ve onlar (cin,ler)hakkında bilgi istiyenler onlara da cevap yazarım ayrıyetten sizlere cevabım gec olabilir fakat kesin cevaplarım yanlız anne adı dogum tarihi niz ve kendi adınız ancak onlara cevap yazarım ....medyum

sen dalgamı geçiyosun bizle ya?
insanların aklını karıştırmak içinmi geldin buraya
bunlar dinen sakıncalı şeylerdir.
cinlerden medet ummak, onlar üzerinden sorunları çözmeye çalışmak, yada geleceği öğrenme palavraları...
Herşey yalnız YARADANDAN İSTENİR!!!

cin suresi

6. "Doğrusu insanlardan bazı kimseler, cinlerden bazılarına sığınırlardı da, cinler onların taşkınlıklarını artırırlardı."

7. "Gerçekten onlar da, sizin sandığınız gibi, Allah'ın hiç kimseyi öldükten sonra tekrar diriltmeyeceğini sanmışlardı."

8. "Kuşkusuz biz göğe ulaşmak istedik, fakat onu çetin bekçilerle ve yakıcı ışıklarla dolu bulduk."

9. "Halbuki biz, (daha önce) göğün bazı yerlerinde gayb haberlerini dinlemek için otururduk. Fakat şimdi her kim dinlemeye kalkacak olursa, kendini gözetleyen yakıcı bir ışık bulur."

biz onlardan degiliz, tezgahini baska yere kur

edit:

bilmeyenler icin anlatayim, eskiden cinler goge yukselip (manewi anlamda) orada gecen konusmalari dinleyebiliyorlardi we bunlari insanlara soyluyorlardi, su soyle olacak bu boyle olacak gibisinden; 6. ayette anlatilan insanlarin bazilari da o insanlardir ki cinlerden aldiklari bu bilgiler ile gelecegi gorduklerini soyleyip insanlari kandiriyorlardi, daha sonra cinlerin bu konusmalari dinlemesi engellendi ki buda 8 we 9 da anlatilmaktadir

suan eskiye dair bilgileri soyleyebildikleri bilinmekteysede, onlarla irtibat kurmak we bu bilgileri almak munasip degildir.

biz Allah`tan baskasina siginacak degiliz!

yine mi sen ya. senin gibi palavracıları biz hergün televizyonda izliyoruz zaten.girmediğiniz bi forum kalmıştı buraya da girdiniz sonunda!!!

kardesım Allahtan kork cinLerim filan diyosun.. Cinler vardır eywallahta Allahtan baskasına sıgınmayız ifritin dedigi gibi..

Yaw bilader ne akıllanmaz adamışın sen yaw bi gün çarpılırsın aklın başına gelir uğraşma böle fesat işlerle aç bi dükkan bakkalık falan yap :mad: ilimle fenle uğraşacağına gaybla gelecekten haberle cinle büyüyle uğraşıyosun sonra toplum niye gelişmiyo aha senin gibiler yüzünden millet hastaneye doktora gideceğine üfürükçüye türbeye gidip medet umuyor...............la havle vela kuvvet

ulan sana yorum yaptım iki saat yazdım sonra hepsini sildim neden sildiğime gelince arkadaşlarına sor onlar söylesin bu konuda kapatılsın bu nedir ya istiyosan kimlik no vergi no kredi kartı no falan da verelim işlem yapman kolay olur çok fazla okumuşsun aldatma sanatını

şiddetle bu konunun kapatılmasını bu şarlatanında banlanmasını istiyorum

Geri