Cimbom'da Hakan Şükür sesleri!

Junior - Kacan

Forumun Küçük Kaçanı
Altın Üye
Reaction score
0
Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Üyesi Yılmaz Toköz, sarı-kırmızılı takımda Hakan Şükür'ün yeniden takıma dönmesini önerirken, bu konuyla ilgili Hakan Şükür'ün kendisine olumlu yaklaştığını ileri sürdü.

hakan-sukur-31678_501.jpg

Hilton Oteli'nde basın toplantısı düzenleyen Yılmaz Toköz, Galatasaray Futbol Takımı'nın forvet hattında önemli sorunlar yaşandığını savunarak, kendisinin, 38 yaşındaki Hakan Şükür'ün kısa bir süre için de olsa futbolcu olarak takıma geri dönmesini arzu ettiğini aktardı.

Hakan Şükür'ün 1 aylık bir antrenmanla oynayabilecek hale geleceğini savunan Yılmaz Toköz, "Ben, Hakan Şükür'ün kısa süre için de olsa futbol oynaması gerektiğine ve Galatasaray'a faydalı olacağına inanıyorum. Kendisiyle görüştüm. Antrenman eksiği olduğunu söylemesine karşın ısrar ettim. En azından bazı maçlarda oynayabileceğini söyledim. O da ilgi gösterdi. Dünyada emsalleri var. Hakan Şükür kısa sürede yeniden futbola dönebilir" diye konuştu.

Toköz, Hakan Şükür'ün Galatasaray'da futbola dönmesi konusunu eski başkanlar Ali Tanrıyar, Ali Uras ve Mehmet Cansun'la görüştüğünü, bu kişilerin fikrini olumlu karşılandığını aktarırken, Hakan'ın 3 ay daha futbol oynamasının Galatasaray'a bir şey kaybettirmeyeceğini dile getirdi.

Yılmaz Toköz ayrıca, Galatasaray'da yaşanan yönetim sorunlarını 'kaos' olarak nitelendirirken, mevcut yönetimin dönemini tamamlaması gerektiğini, 2012 yılındaki seçimlerde başkan adayı olmak isteyen kişilerin ise şimdiden çalışmalara başlaması gerektiğini sözlerine ekledi.

KaynaK

Sadece Sahada Dursun ve Spiker Hakan Şükür desin.

Bu bana yeter.

olmucak iş değil bence şu anki futbolculardan çok daha iyi iş yapar adam en azından GALATASARAYLI diğerleri gibi parasporlu değil ne kadar verimli olur tartışılır ama elinden geleni yapar.benim tek çekindiğim alemin diline maskara oluruz.o yüzden istemem.

Olası değil bence. Ölüsü bile yeter o ayrı.

Başımızda Adnan Polat Olduğu Sürece Hakan Şükür'ün Bu Takıma Geleceğini Düşünmüyorum Adnan Polat Değilmiydi Hakan'ı Gönderen ...

"Ya Hakan dönsün ya da Nonda"

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Yılmaz Toköz, futbol takımının 1,5 yıldır santrforsuz oynadığını dile getirerek, "Bu soruna mutlaka çözüm bulunması gerekir. Bence Hakan Şükür'ün futbola dönmesi için yönetimin ikna etmesi lazım. Bu da olmazsa halen para ödediğimiz Nonda geri getirilsin" dedi.

Toköz, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, transferin yarın akşam saatlerine kadar yapılabileceğine dikkati çekerek, "Ben 60 yıldır Galatasaray’ı takip ediyorum, böyle santrforu olmayan bir takım izlemedim. Geçtiğimiz hafta Hakan Şükür’ün 3 aylığına futbola dönmesi önerisinde bulunmuştum. Ancak Hakan’ı yönetimden kimse aramadı. Yönetim santrforsuz bir takımı tercih ediyor. Bence Hakan’ı ikna etmeliler. Bu da olmuyorsa, daha önce gönderdiğimiz Nonda geri getirilmeli. Bu oyuncuya hala para ödediğimizi biliyorum" diye konuştu.

Eskiden Galatasaray’da oynayan Necati Ateş’in de kulübü ve kendisiyle anlaşarak alınabileceğini ifade eden Yılmaz Toköz, bu 3 önerisinden birinin gerçekleşmesi halinde takımın santrforsuz kalmayacağını sözlerine ekledi.

AA

"Ya Hakan dönsün ya da Nonda" - www.fanatik.com.tr

Geri