Cimbom'da deprem!

-HaKiKaT-

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Yeni sezon öncesi G.Saray camiası 'istifa' şokuyla sarsıldı.

haber_ic_160913.jpg

Yönetimle görüş ayrılığına düşen Denetim Kurulu'nun 3 üyesi toplu halde görevlerinden ayrılma kararı aldı.

Galatasaray'da ligin başlamasına sayılı günler kala yönetim içinde beklenmedik bir şok yaşandı. Adnan Polat başkanlığındaki yönetim kurulunun faaliyetlerini denetlemekle görevli olan Denetim Kurulu istifa kararı aldı. Suat Sucuka, Ramiz Orhan Ermeç ve Emin Şanlı'nın istifa dilekçelerini kulübe gönderdikleri ifade edildi. Sarı-Kırmızılı camiayı şaşkına çeviren bu gelişmenin ayrıntıları merak konusu olurken, kulüpten gelen ilk bilgiler istifa kararının yönetim kurulu ile denetçilerin arasındaki uyuşmazlıktan kaynaklandığı şeklindeydi. Eski başkanlardan Faruk Süren döneminde Denetim Kurulu'na giren Sucuka, kulüp içinde mali konularda en donanımlı isimlerden biri olarak gösteriliyor. Hesap uzmanı olan Suat Sucuka, yaklaşık 3 yıldır Galatasaray'ın mali işlerini denetliyordu.​

4.7Lik etkisiz bir deprem oLur.
Takıma yansımaz.İçLerinde haLLederLer

Umarım etkisi minimum seviyede kalır ve kendi içlerinde sakince hallederler. Galatasaray camiası üstünden gelir ;)

bir şey olmaz Galatasaray'da üye kıtlığı yok ya onlar gider başkaları gelir ayrıca mali yönden en güvendiğim insanların başında Adnan Polat geliyor yani pek bi etkisi olmaz......

bu istifa edenLerin yerine geLen yedekLerden birisinin istifa etmesi durumunda yönetim düşüyormuş

oLağanüstü seçime gidiLmesi gerekiyormuş diye söyLedi kuşLar

Fikir ayrılığı varsa ya daha iyi aday
gösterirsin ya da yoldan çekilirsin. Galatasaraylıya
yakışan onurle hareket etmişlerdir..

Geri