CimboM YenilDi!!!İlk maglubiyet

mck5555

New member
Reaction score
0
119765.jpg

BURSASPOR: 2 - GALATASARAY: 1

Sezon başından beri sakatlıklarla boğuşan Galatasaray bu maçada çok eksikle çıktı ve ilk yenilgisini aldı.

BURSASPOR: 2 - GALATASARAY: 1

Bu galibiyetle Bursaspor puanını 15'e yükseltirken Galatasaray 11 puanda kaldı...

-Ve karşılaşmayı bitiren son düdük çaldı...

56-GOL - ARDABaros sağ çaprazdan ceza sahasına girdi yerden pasını çıkardı Arda boş kaleye topu gönderdi ve farkı 1' e indirdi...

49-GOL SERCAN - Yusuf'un pasında Adriano ceza sahasında yerden vurdu De Santcis çıkarttı, Boşta kalan topu Sercan ağlara gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirdi

38- GOL - MUSTAFA SARP - Yusuf'un pasında kaleci Mustafa Sarp De Sanctis ile karşı karşıya kaldı vuruşunda top ağlarla buluştu...

SÜPER LİG'DE TAMAMLANAN MAÇLAR

DENİZLİSPOR: 2 - İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: 1

Sezon başından beri sakatlıklarla boğuşan ve Bellinzona maçında da iki fire veren G.Saray'da sakatlıkları bulunan Orkun, Serkan Çalık, Barış, Ferdi, Uğur, Emre Güngör, Linderoth, Mehmet Topal, Ümit, Hasan ve Kewell kafilede yer almadı. Sakatlıktan kurtulan Nonda, Aydın, Sabri ve son maçta sakatlanan Arda ise takımla birlikte Bursa'ya götürüldü.

BURSASPOR: Ivankov, Mustafa, Ömer, İbrahim, Veli, Sercan, Mustafa Sarp, Bekir Ozan, Romashenko Yusuf, Adriano

G.SARAY: Sanctis, Sabri, Servet, Meira, Volkan, Arda, Ayhan, Lincoln, Hakan Balta, Baros, Nonda

kewell olmayınca takım olamama gibi bi durumu var. baros u da oynatan kewell, lincoln ü de oynatan kewell. aklıma Hagi gelmiyor değil onu izledikçe.

canları sağolsun bu kadar sakatlığa ve yorgunluğa bi yerde lastik patlayacaktı ama benim ümidim var gelecek için hele takım biraz daha alışsın birbirine cok daha iyi olacağız...

SağLık OLsun =)

Tamam ben bu seneki kadroya birşey diyemem gayet güzel...fakat bu kadroyu yönetende ki sorun..Michael Skibbe yanlış kadro seçimi ve takım hata yaptıkdan sonra uyarmaması hem taraftarın çilesini çıkardı hemde ağır eleştiri alıyoruz..sonra Skibbe: zamana ihtiyacımız var diyor arkadaş 7 hafta 1.5 ay oldu nerdeyse nerde geçen seneki disiplinli takım! Kewell ında eksikliği çok sol kanatta Arda Turan Başarısızlığa koşuyor..bakalım ileriki haftalarda...

Saygılarımla Fak3!

Geri