Cimbom ve Fener Beni Alamaz!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Rusya Milli Takımı ve Zenit'in yıldızı Arshavin, Türkiye, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili çok özel açıklamalar yaptı.

20066.jpg

Zenit´in süperstarı Andre Arshavin, Nihat Kahveci hakkında bu kelimeyi kullanırken, “EURO 2008´in kahramanlarından biridir. Onu izlerken büyük zevk aldım” dedi.

‘Takımı sırtladı’

Fanatik Gazetesi'nde Mehmet Demircan'ın haberine göre transfer döneminde dünya devlerini peşinden koşturan Andrej Arshavin özel açıklamalarda bulundu..Barcelona ve Tottenham’ın 30 milyon EURO’yu gözden çıkardığı ünlü oyuncu Türk Milli Takımı’nı överken, İspanya’daki lejyonerimiz Nihat Kahveci’yi hayran kaldığını dile getirdi. Arshavin, “Türkiye’nin müthiş performansından çok etkilendim ancak Nihat’ın hırsına hayran kaldım. En kritik dönemlerde ortaya çıktı ve adeta bir halatla sırtında takımını yarı finale kadar taşıdı” ifadesini kullandı.

Türkiye’ye mesaj!

Nihat'ın çok yönlü bir oyuncu olduğunu da sözlerine ekleyen yıldız oyuncu, “EURO 2008’de çok kaliteli futbolcular vardı ama Nihat’ın benim gözümde ayrı bir yeri olduğunu söylemeliyim. Turnuvanın kuşkusuz kahramanlarından biridir” diye konuştu. Rus oyuncu devre arasında Zenit’ten ayrılabileceğini de ifade ederken, “Türkiye’den teklif gelirse kabul edermisin” sorusuna esprili bir şekilde, “Galatasaray ve Fenerbahçe’yi yakından takip ediyorum ama beni alabileceklerini zannetmiyorum” yanıtını verdi.

Kaynak : İnternetspor

Parayı bastırdılarmı öyle bir gelirsinki :D

Buda kendini nimetten sayıyor 2 maç güzel oynadı diye... Cimbom ve fener de senden daha klas

futbolcular var emin olabilirsin sarıkafa...

Adam Doğru Demiş Bunda Sinirlenecek Nevarki :=)

sanki şu anda çok büyük marifetleri var da beyefendinin

Gs aLamaz ßeLki ama Fener parayı ßastı mı aLır =P

O da oLmadı Fotomaç aLır arkada$ın dediqi qißi yanında Cristano RonaLdo ve Messi iLe :hhmanD

Almak İstesinler Sülalenide Peşinden Getirirler :D Demekki İşe yaramıon Ugrasşmıolar

Geri