Cim Bom'u şok Eden Yanıt!..

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
hwmzr4.jpg

FUTBOLDA teknik direktör ve yabancı futbolcu transferi için büyük bir yarış halinde olan ezeli rakipler F.Bahçe ve G.Saray’la ilgili olarak basketbolda ilginç bir gelişme yaşandı. Geçen sezon, antrenör Murat Özyer yönetiminde başarılı bir grafik çizen G.Saray’ın basketbol takımına sürpriz bir isim istendi ancak sonuç olumsuz oldu. Basketbol camiasını sarsan gelişme şöyle:

‘SİZE SAYGIM SONSUZ’

G.SARAYLI yöneticiler bir süre önce, geçmişte Milli Takım, F.Bahçe ve Efes pilsen’in başında büyük başarılara imza atan antrenör Aydın Örs’e teklif götürerek “Basketbol takımımızın başına geçin” önerisinde bulundu. Ancak Örs bu öneriyi “Nazik teklifiniz için çok teşekkür ederim. Ancak ben F.Bahçeliyim. Bunu herkes de biliyor. Bu durumda G.Saray’ın başına geçemem. G.Saray camiasına saygım sonsuz. Ancak bu teklife olumlu yanıt veremem” diyerek geri çevirdi. Murat Özyer’i gözden çıkaran sarı-kırmızılılar bu yanıt üzerine şoke oldu.

Maraton.com.tr

şok olacak bir şey yok normal cevap herkes para için onurunu satacak diye bir şey yok

zuaaaaaa
adam fenerliymiş

herkes emre değil herkes tümer değil herkes fatih akyel değil

Ben durumu idrak edebilmeniz için bir örnek vereyim o zaman ;

Aydın Örs Milli takım antrenörlüğü yapmış,Fenerbahçe ve Efes Pilsen takımlarında görev almış,şampiyonluklar yaşamış..

Gelelim örneğimize Fatih Terim Galatasaray'ın başında önemli başarılar imza attı,Milli takım antrenörlüğü hala devam ediyor.

Fatih Terim'e Fenerbahçe'den teklif geliyor ve ''Ben Galatasaraylı'yım kabul edemem'' diyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir

ѕσηυη¢υ;3033078' Alıntı:
Ben durumu idrak edebilmeniz için bir örnek vereyim o zaman ;

Aydın Örs Milli takım antrenörlüğü yapmış,Fenerbahçe ve Efes Pilsen takımlarında görev almış,şampiyonluklar yaşamış..

Gelelim örneğimize Fatih Terim Galatasaray'ın başında önemli başarılar imza attı,Milli takım antrenörlüğü hala devam ediyor.

Fatih Terim'e Fenerbahçe'den teklif geliyor ve ''Ben Galatasaraylı'yım kabul edemem'' diyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir

tmm işte neyine şok oluolar diorz bizde gayet normal bence şok olunacak cevap tamam gelirim demesi olurdu

sok Olmadım.. oel bi oly da yoq...

Geri