S
SiR ReaLiST
Guest
eski sakızların tadı nerede? eskiden sakız çiğneme dişlerin çürür derlerdi. şimdi de yararlı... ama eski tadı kalmadı sakızların. eskiden rengarenk bir dünyası vardı sakızların. şimdiyse metal kutuda satılıyor... ilk gözağrılarındandı turbo. ne severdik içinden çıkan araba resimlerini.
tipitip belkide herkesin sevgilisiydi. ne güzeldi be eski sakızlar.
ne güzel insandın sen pembo abi... keşke yine olsan... keşke yine çiğnesek o güzel sakızı...
eskiden toplardık bayrak resimli sakızları. bazıları hala çalışma dolabımda yapışık durur.
herkes bu resimleri bilir. hiç birzaman kalitesini kaybetmeyen, tadı bütün sakızlardan farklı kola sakızı...
ne oyun oynanırdı bunlarla. senin uçağın benim uçağımı geçer.
safari sakızı. nedendir bilinmez pek sevmezdim. içinden ne olduğu belli olmayan hayvanlar çıkardı. ben bilinen bir "panda hayvanı" koydum.
çiğnemediğim bir sakız yakın döneme ait olsa gerek. hugo eskiden ne meşhurdu. şimdi bölücü oldu. şerefsiz.
red kit sakızı. çizgi romandan kesip kesip yayınlardı.
şans futbol gibidir. her vuruş gol olmaz. nedense bu sakızı hatırlayamadım. küçük yerde büyüdüm belki bizim oraya gelmiyordu.
ben uzayda yaşıyordum yol uzak olduğundan bunlarda gelmiyordu... ne uzak yermiş yaşadıım yer be...
burada da her şutun gol olamayacığını hayrettinden görüyoruz. 93-94 sezonu... vaybe...
hala oynuyor hala oynuyor hala oynuyor...
bu sakızı da bilmiyorum. ama karikatürleri çok güzel. bizim küçük yere bu da gelmiyordu heralde.
içinden harika yazılar çıkan aşk sakızı... yukarı da doğru tespitlerden birisi yer alıyor.
ah be aşk sakızı senin üzünden geldik gazlara. dediğine inandık... ilk yakanlardan biri sen oldun.
yeni nesil sakızlardan... yogi hikayeleri güzeldi.
taş yok mu taş? yalvaç ural espirilere yakın olduğu zıp zıp sakızı. bir neslin espri anlayışını etkiledi bu sakızlar. çıkmasın bir daha. fizik dersi almışmış... vurucam şimdi taşı kafasına görecek...
bir taşta tomi ve annesi anatomiye.
hülya avşar ne de gençmiş. şimdi bir sakız kağıdına basılı resmini görse ne derdi acaba.
oynama şıkıdım isimli bir sakızın olduğu bir ülkede yaşıyoruz. sakın şaşırmayın. tarkan ağızlara ciklet olmuş daha ne...
yerin dolmaz orhan baba. her zaman kalbimizdesin. her zaman yakışıklısın her zaman karizmatiksin.
hahahahhah! yıllar geçiyor ibo hala aynı. benim sakızımdan çıksa atardım.
harika harika harika!
sibel can sakızımdan çıksın 1000 ytl borcum olsun. o herzaman güzel.
cikletten de bişey öğrenmemek olur mu? eskiden internet mi vardı? ayrıca biraz araştırdım orman hindisi diye bişey yok. eğer sakızdan çıkan herşeye inanan biriyseniz evet evet bu bir düş kırıklığı...
eskiden sakızlar da samimiydi. bruce lee abimiz bile olurdu içerisinde. kimin nezaman sakızlardan çıkacağı belli olmazdı. merak herşeyden de güzelmiş demek.
:durdurun:biggrin:durdurun:biggrin:durdurun