CikLetten ÇıkanLar [BöyLesi KesinLikLe Yok]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
1-66.png

eski sakızların tadı nerede? eskiden sakız çiğneme dişlerin çürür derlerdi. şimdi de yararlı... ama eski tadı kalmadı sakızların. eskiden rengarenk bir dünyası vardı sakızların. şimdiyse metal kutuda satılıyor... ilk gözağrılarındandı turbo. ne severdik içinden çıkan araba resimlerini.

2-49.jpg

3-30.png

tipitip belkide herkesin sevgilisiydi. ne güzeldi be eski sakızlar.

4-24.png

5-23.jpg

6-23.jpg

7-18.jpg

8-16.jpg

ne güzel insandın sen pembo abi... keşke yine olsan... keşke yine çiğnesek o güzel sakızı...

9-16.jpg

10-15.jpg

11-13.jpg

eskiden toplardık bayrak resimli sakızları. bazıları hala çalışma dolabımda yapışık durur.

12-13.jpg

herkes bu resimleri bilir. hiç birzaman kalitesini kaybetmeyen, tadı bütün sakızlardan farklı kola sakızı...

13-10.jpg

14-9.jpg

15-10.jpg

ne oyun oynanırdı bunlarla. senin uçağın benim uçağımı geçer. :)

16-8.jpg

safari sakızı. nedendir bilinmez pek sevmezdim. içinden ne olduğu belli olmayan hayvanlar çıkardı. ben bilinen bir "panda hayvanı" koydum.

17-8.jpg

çiğnemediğim bir sakız yakın döneme ait olsa gerek. hugo eskiden ne meşhurdu. şimdi bölücü oldu. şerefsiz.

18-8.jpg

red kit sakızı. çizgi romandan kesip kesip yayınlardı.

19-8.jpg

şans futbol gibidir. her vuruş gol olmaz. nedense bu sakızı hatırlayamadım. küçük yerde büyüdüm belki bizim oraya gelmiyordu.

20-8.jpg

21-7.jpg

ben uzayda yaşıyordum yol uzak olduğundan bunlarda gelmiyordu... ne uzak yermiş yaşadıım yer be...

22-6.jpg

burada da her şutun gol olamayacığını hayrettinden görüyoruz. 93-94 sezonu... vaybe...

23-6.jpg

hala oynuyor hala oynuyor hala oynuyor...

24-6.jpg

bu sakızı da bilmiyorum. ama karikatürleri çok güzel. bizim küçük yere bu da gelmiyordu heralde.

25-7.jpg

içinden harika yazılar çıkan aşk sakızı... yukarı da doğru tespitlerden birisi yer alıyor.

27-6.jpg

ah be aşk sakızı senin üzünden geldik gazlara. dediğine inandık... ilk yakanlardan biri sen oldun.

29-6.jpg

yeni nesil sakızlardan... yogi hikayeleri güzeldi.

30-6.jpg

taş yok mu taş? yalvaç ural espirilere yakın olduğu zıp zıp sakızı. bir neslin espri anlayışını etkiledi bu sakızlar. çıkmasın bir daha. fizik dersi almışmış... vurucam şimdi taşı kafasına görecek...

31-6.jpg

bir taşta tomi ve annesi anatomiye. :)

32-5.jpg

hülya avşar ne de gençmiş. şimdi bir sakız kağıdına basılı resmini görse ne derdi acaba.

33-5.jpg

oynama şıkıdım isimli bir sakızın olduğu bir ülkede yaşıyoruz. sakın şaşırmayın. tarkan ağızlara ciklet olmuş daha ne...

34-5.jpg

yerin dolmaz orhan baba. her zaman kalbimizdesin. her zaman yakışıklısın her zaman karizmatiksin.

35-5.jpg

hahahahhah! yıllar geçiyor ibo hala aynı. benim sakızımdan çıksa atardım.

36-5.jpg

harika harika harika!

37-5.jpg

sibel can sakızımdan çıksın 1000 ytl borcum olsun. o herzaman güzel.

39-5.jpg

cikletten de bişey öğrenmemek olur mu? eskiden internet mi vardı? ayrıca biraz araştırdım orman hindisi diye bişey yok. eğer sakızdan çıkan herşeye inanan biriyseniz evet evet bu bir düş kırıklığı...

40-5.jpg

eskiden sakızlar da samimiydi. bruce lee abimiz bile olurdu içerisinde. kimin nezaman sakızlardan çıkacağı belli olmazdı. merak herşeyden de güzelmiş demek.

:durdurun:biggrin:durdurun:biggrin:durdurun

Herhalde forumda Tipitip'i bilen çok az kişi vardır....

TesekkürLer Orti. . .

güzel olmus tesekkürler =)

Gerçekten Süper Olmuş Ama Ben Bunlardan Sadece Turbo Ve Love İs Zamanında Vardım Yaşımdan Dolayı yani Daha 17 :D :hhsigara

güzel bi nostalji yaptık sayende..teşekkürler... birkaç sakız ismide ben vereyim,belki hatırlayanlar olur...dundy,karakedi,özcan,baycan...heeyy gidi günler heyy

çokcukluğumu hatırladım...... çok güzel bir çalışma olmuş

cok teşekkürler eskileri hatırlattın =)

ben de sırf futbolcu çıkacak die sakız aldığımızı hatırlarım. bütün paramızı biriktirip sakız alırdık hafta sonu. sonra da kartlarla oynar milleti yenerdik:D

Geri