ciddi şüpelerim var..

hannibalgs

New member
Reaction score
0
slm arkadaşlar, benim durumum biraz garip açıkcası kız arkadaşımla aynı evde kalıyorum işim gereği ben erken yatıp erken kalkıyorum ama kız arkadaşım gece full pc başında ciddi şüpeler edindim içim içimi kemiriyo, ihtiyacım olan kendi pc me kurabilcegim bi keyloger mail fln atmasın yada herhangi bi zarar vermesin sadece kendi pc min başına oturdugumda zararsızca kız arkadaşımın klavyeden nerler yazdıgını alıyım yada nerelere girdigini alıyım yeter, böyle birşey biliyorsanız ve adını söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekürler..:001_huh:

ps: bi paylaşım istemiyorum sadece isim o yüzden modlar silmezse sevinirim...

güvenin sarsılmış senin. kötü. ben bilmiyorum öyle bi program sadece kız arkadaşına güven. ekşi filan okuyodur.

ardamax var ama kurarken dikkat etmelisin kız arkadaşın farketmesin simgesini dosylarını gizlemelisin

slm arkadaşlar, benim durumum biraz garip açıkcası kız arkadaşımla aynı evde kalıyorum işim gereği ben erken yatıp erken kalkıyorum ama kız arkadaşım gece full pc başında ciddi şüpeler edindim içim içimi kemiriyo, ihtiyacım olan kendi pc me kurabilcegim bi keyloger mail fln atmasın yada herhangi bi zarar vermesin sadece kendi pc min başına oturdugumda zararsızca kız arkadaşımın klavyeden nerler yazdıgını alıyım yada nerelere girdigini alıyım yeter, böyle birşey biliyorsanız ve adını söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekürler..:001_huh:

ps: bi paylaşım istemiyorum sadece isim o yüzden modlar silmezse sevinirim...

Ardamax Var program bende bulunuyor...Programin ücretli sürümü var fakat sürümünün serialleri bende mevcut tam sürümü yani pm atarsan yardimci oluRum....

Geri