CIA 1.3 Hacking Program Resimli Gösteri İçeride !

celebi_ridvan

New member
Reaction score
0
S.A arkadaslar sıze cia 1.3 u yayınlıyorum eskı bır trojan ama kalıtelıdır.
Zaten yenı olsada AV ler yakalıyor eskı olsada ama her trojanı yıyen bunu da yer

oncelıkle pro yu rar ı acın ıcınden Cruel-Intentionz.exe yı calıstırın.
Sonra soldakı menuden client optıons u secın oradan build server ı acın
sımdı yollayacagımız server ın ayarlarını yapalım artık adamı nasıl kandıracaksak server ın ısmını koyalım password kısmına bır sıfre atayın kı baskası cıa ıle baglanmasın dıger ayarlarla oynamanıza gerek yok.
Server ı adama yolladık actıgı zaman hata verıyormus gıbı gozukmesını ıstıyorsanız menülerden "install events" i seçin display message on ınstall ı secın bır ıkon belırleyın tıtle ada hata ıle ılgılı bır sey yazın body kısmına da aynen hata ıle ılgılı bır sey yazın usttekı teset butonuna basarak deneyebılırsınız de Serverin kurbanın makinasına girip çalıştığı zaman o makinadaki "tüm antivirüs ve firewalları" etkisiz hale getirmesini sağlayabilirsiniz.
yada siz antivirüs ve firewalllar çalışsın ama diğer eklentiler çalışmasın taskmanager cmd falan
bunun içinde soldaki menülerden "FİREWALL KİLLİNG" i seçin
üstteki "kill A/V.. seçeneğini tıklayın
aşağıdaki "load liste tıklayın"
eğer ordaki "Huge kill list.txt" seçerseniz antivirüs ve firewaalalrı çalışmaz hale getirir.
ama yok "Windows utilities.txt" seçerseniz windows eklentilerini etkisiz hale getirir
eğer cgi veya php sayfalrı yapmaktan alıyorsanız bir log sayfası oluşturun böylece kendi cgi php sayfasına bağlanarak kurbanlarınız internete girdiği ana değişen IP nolarını servere bağlanılan şifreleri vs görebilirsiniz.

şimdi ikon ve görev belirleyelim.
MİSC/İCON kısmını açın.
Alttaki "change server ikon" a basın bir ikon belirleyim.
son aşama olarak "build server" e tıklayın
filename bir isim verin. Kurbana yollayın

CIA 1.3 Hacking Program
trojen yiyen adama neler oluyor

SIRAYLA TAKiP EDiN RESiMLERi
KIZ Kiliğindayiz DikKAT ETTiYSENiZ
MSN'E
ONA BiR ZiP DOSYASI YOLLUYORUM VE
HAYATI KAYIYOR.IP'SiNi ALIP
BAğLANIYORUZ VE OLAYLAR BAsLIYOR.
RESiMLERE
DiKKATLi BAKIN

1sg0.jpg

2mh8.jpg

3kw8.jpg

4bp4.jpg

5ub8.jpg

6wl3.jpg

7xr6.jpg

8vo6.jpg

9de3.jpg

YUKARDA RESiMDE GÖRDÜĞÜNÜZ GiBi ADAM SP2YÜKLESE BiLE BAsINA BU GELiYORSA
GERiSiNi SiZ DÜsÜNÜN.YANi YÜKlediğiniz
SP2 YE O KADAR GÜVENMEYiN.EN BASsTiNDEN
BEN BUNLARI RAHATÇA YAPABiLiYORSAM SiZ ANTiViRÜS VEYA SPY ARAÇLARINIZ
OLMAZSA BAsINIZA NELER GELEBiLiR
TAHMiN EDiN

evet arkadaşlar:
1-siz siz olun bunlara düşmeyin ama yapanlardan olun
2-bunları ben düzenledim ve buraya koydum banada emeğe saygı verin...
3-bu görüntüler sadece bilgilendirmek amaçlıdır
4-dedim gibi programdan anlamadım sadece kurdum ama trojen kısmını anlamadım bilgilerinize

YUKLEME ISLEMINI HEMEN BASLAT

ÖNEMLI: ARKADASLAR TANITIM SAHSIMA AIT DEGILDIR ISMINI VERMEK ISTEMEDIGIM BIR SITEDE GORDUM VE BURAYA TASIDIM YANI UZUN LAFIN KISASI Ç[ALINTI]

Arkadaşlar ben burada birşey göremiyorum ve programda indirilmiyor..

Demek ki adam SP2 yi yüklemiş bilgisayarı kurbağa basmış :p:p:p:p
İndirdim deniyom iyi bişedir heralde :D

Resimler cikti bende eline saglik ama benceremem hic kasmanin manasi yok digerlerine kly gelsin :D

Ustam Şu Resİmlerİ Bİr GÖrsek Bİde Ip Yİ Aldiktan Sonra Nasil BaĞlaniyoruz Orayibİ İnce Anlatsan.kizma Anlamadim Da O YÜzden Soruyorum

bi sorun var konu 02-19-2007, 12:47 AM tarihinde açılmış :)) sizce hala çalışıyor olabilirmi :))

Geri