CHP'yi Mason Aileler mi Yönetiyor?

biosx

New member
Reaction score
0
chpyi-mason-aileler-mi-yonetiyor-202357h.jpg

CHP'yi Mason Aileler mi Yönetiyor?

Bir dönem CHP'de siyaset yapan Prof. Tezel, Kılıçdaroğlu'nun A Takımı'na seçtiği isimlerin aile geçmişlerine dikkat çekti.

Bir dönem CHP'de siyaset yapan Prof. Dr. Yahya Sezai Tezel, Kılıçdaroğlu'nun yeni CHP'sini "paşazadeler ve beyzadeler partisi"ne benzeterek ağır eleştirilerde bulundu. Tezel, kişisel internet sitesinde kaleme aldığı yazıda CHP ile ilgili ilginç tespitlere yer verdi. 1976'dan sonra CHP'de çalıştığını ve partiyi içinden bir miktar görme fırsatı bulduğunu anlatan Tezel, son kurultayla ise rahatsızlığının arttığını ifade etti. Tezel, son kurultayda Kılıçdaroğlu'nun A Takımı'na seçilenlerle ilgili şu değerlendirmeleri yaptı:

BİRKAÇ ÖRNEK

"CHP, 'paşazadeler' partisi gibi görünüyor bana. Birkaç örnek verelim. Gülsüm Bilgehan, İsmet İnönü'nün torunu olduğu için siyasette bulunuyor. Hurşit Güneş, Turan Güneş'in oğlu ve e arasının iyi olmadığı söylenen eniştesi Sencer Ayata da aynı şekilde Turan Güneş'in damadı olduğu için siyasette. Faik Öztrak, Atatürk ve İnönü dönemlerinde milletvekilliği, TBMM Başkanvekilliği ve Dâhiliye Vekilliği yapmış dedesi Faik Öztrak'ın torunu ve Öztrak soyadını taşıdığı için İçişleri Bakanlığı yapmış Orhan Öztrak'ın oğlu olduğu için siyasette. Faik Öztrak'ın muhteşem bir soyadı var. Öztrak'lar, akraba oldukları Göle'ler ve İnan'larla Ankara'nın perde arkasındaki iktidar oyunlarının en güçlü aile ağlarını oluşturuyor."

İYİ AİLELER AĞI

"Osman Korutürk, İttihat ve Terakki'nin önde gelen ismi, Cumhuriyet'in kurucu kadrosunda da yer almış Salah Cimcoz'un torunu ve 6. Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk'ün oğlu. Bu çarpıcı özellik CHP liderini 'solda' değil, Ankara'nın perde arkasındaki iktidar yapılarında, devleti özellikle 1960'dan sonra, 'babasının tapulu malı gibi' bir yapılanma olarak algılamış ve 'fıstık gibi' kullanabilmiş belirli bir iyi aileler ağı ve bu ağın iç içe olduğu devlet geleneğine dayandığı için 'sağda' konumlandırmakta."

BU İSİMLERİ KİM TELKİN ETTİ

"Böyle süreçlerin olmazsa olmaz perde arkası mekanizmaları, ilişki ağları vardır. Ben Kılıçdaroğlu ile Korutürk'ün eskiye inen bir tanışıklığı olmadığından eminim. Gene Korutürk ile mesela Ayata'nın da eskiye inen bir tanışıklıkları olmadığından eminim. Ve merak ediyorum kim birbirini tanımayan bu iki insanı Kemal Kılıçdaroğlu'na telkin etti? Bu 'beyzade' güya teknisyen heyeti oluşturup öne süren ağ Masonluk mu? Güçlü aileler ağı mı? Kılıçdaroğlu'na bu kadroyu kim telkin etti? Bunun izini sürmeden CHP'nin nasıl bir parti olduğunu anlamak olanaksızdır."

CHPyi Mason Aileler mi Yönetiyor? 10 Ocak 2011 10:19

kaynağa baktım yazan belli değil neden anlayamadım yalan mı yoksa ne ?
Sadece bir site adı var yazıyı yazanın adı yok.

doğru söylemiş olanaksız...

Ak partiyi anlamak çok olanaklı mı?
Bakan sabah bir şey söylüyor,akşama başbakan yalanlıyor..
Bakan sayın bşbkn aşı olacak diyor , bşbkn hayır ben aşı yaptırmayacağı diyor..
Daha çooook var..
Siz bunu anladınız mı ?

masonlar mı bilemem ama.. bol parası olan ve 80 yıldır perde arkasından ülkeyi yöneten bir grubun elinde olduğu doğru...

Bol parası olsaydı çoktan İktidar olurdu merak etmeyın...
Ak partı nasıl ıktıdar oldu sanıyorsunuz.
Önce siz Ak partı yi kimler yönetıyor ona bakın da sonra Chp yı arastırın yada karalamaya çalısın.Ne o korkuyormusunuz Chp den ? Bunca şey uydurmaya çalıştıgınıza göre...

chp mi aman allah korusun... iktidar olmaları imkansız.. bu gerçek.. bu gerçegi tüm türkiye biliyor...
unutmadan gelecek seçimde daha az oy alacaklar..
chp'nin hükümet kurdugu bir türkiyeyi düşünsenize ülkeyi sömürür bunlar... kriz nedir diye unuttuk örnek 2001 sonkez yaşandı ülkemizde chp gelsin başa ilk iş IMF ülkemize geri dönecek... bunu kendileri savunuyo :) siz düşünün sonumuzu :)

Bu namuslu(!) vatandaş CHP' de görevliyken neden böyle bir iddia da bulunmamış?

kendi zamanlarında kamuda sol kesim tarafından kadrolaştırılmış
ve muhalif gazetelerde çalışmış sol görüşlü zihniyetin yönettiği zannındayım

birde kendisini kaynak gandi mandi dandi dansöz kıvrak ...........

chp mi aman allah korusun... iktidar olmaları imkansız.. bu gerçek.. bu gerçegi tüm türkiye biliyor...
unutmadan gelecek seçimde daha az oy alacaklar..
chp'nin hükümet kurdugu bir türkiyeyi düşünsenize ülkeyi sömürür bunlar... kriz nedir diye unuttuk örnek 2001 sonkez yaşandı ülkemizde chp gelsin başa ilk iş IMF ülkemize geri dönecek... bunu kendileri savunuyo :) siz düşünün sonumuzu :)

Sözlükte ülkeyi sömürmek kelimesinin karşılığı akp dir. Ve gelecek dönem chp nin daha az oy alacağı öngörüsü dayanaksız bir öngörüdür. Kılıçdaroğlu kaç kez canlı bir programa çıkmak istedi RTE ile, Tayyip Paşa Hazretleri madem kendine bu kadar güveniyor neden lütfedip de bir kez cevap vermedi bu çağrılarına. İster beğen ister beğenme bu ülkede başbakanın muhattabı ana muhalefet partisinin lideridir. Ya bu adamlar sayıştayda performans denetimini kaldırdırlar yahu. Bu ne demek. Çal çırp, ondan ona yaz, bundan buna yaz, kimsenin ruhu duymasın. Sonra da de ki efendim ekonomide yüzde bilmemkaç ilerledir, işsizlik yüzde bilmemkaç azaldı. Halk devletin kulu oldu ya kulu. Devlet mi halk içindir, halk mı devlet için. Ben çözemedim bu işi. Nasıl razı geliyorsunuz bu duruma ,nasıl kabullenebiliyorsunuz???

hala chp - mhp den medet umuyorlar ya.... hayret ediyorum....! arkadaşlar asker darbe yapmadıkça chp zihniyeti başa gelemez. e askerin darbe kanadı da büyük çapta içerde.. o halde chp muhalefete devam edecek..

başbakan neden tv ye çıkıpta kılıçdaroğluna prim yaptrsın ki....

akp de yolsuzluk diye bağıranlar belge göstersinler.. kulaktan dolma sözler sarfetmesinler. tek taraflı medya zamanında değiliz artık..
o zamanda yazar çizerler kafalarına göre yönlendiriyordu halkı.. hatta Aydın DOĞAN bu ülkenin başbakanını pijamayla karşılayacak kadar cesurdu... artık gerçekleri eğrisi doğrusuyla söyleyen medya da var memlekette... onun için destekli atın..

seçimde EN KÖTÜ İHTİMAL % 42-44 ile yeniden geliyoruz inşallah..

sonuç olarak bu ülkede MUHALEFETLİK GÖREVİNİ BULABİLDİĞİNİZE ŞÜKREDİN...!

hala chp - mhp den medet umuyorlar ya.... hayret ediyorum....! arkadaşlar asker darbe yapmadıkça chp zihniyeti başa gelemez. e askerin darbe kanadı da büyük çapta içerde.. o halde chp muhalefete devam edecek..

başbakan neden tv ye çıkıpta kılıçdaroğluna prim yaptrsın ki....

akp de yolsuzluk diye bağıranlar belge göstersinler.. kulaktan dolma sözler sarfetmesinler. tek taraflı medya zamanında değiliz artık..
o zamanda yazar çizerler kafalarına göre yönlendiriyordu halkı.. hatta Aydın DOĞAN bu ülkenin başbakanını pijamayla karşılayacak kadar cesurdu... artık gerçekleri eğrisi doğrusuyla söyleyen medya da var memlekette... onun için destekli atın..

seçimde EN KÖTÜ İHTİMAL % 42-44 ile yeniden geliyoruz inşallah..

sonuç olarak bu ülkede MUHALEFETLİK GÖREVİNİ BULABİLDİĞİNİZE ŞÜKREDİN...!

hahahaha. Tek partili sistem istiyorsun galiba. Lafı uzatmadan şeriata geçelim ha, nasıl olur. Çok büyük onurdur, sağolun muhalif olma hakkımızı bize verdiniz.

Demokrasi, tüm üye veya vatandaşların, organizasyon veya devlet politikasını şekillendirmede eşit hakka sahip olduğu bir yönetim biçimidir. (Direkt aldım Wikipedia)

Bununla da bir sorunun varsa seni şunu değiştirmeye davet ediyorum.

Madde 2- Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, DEMOKRATİK, LAİK ve sosyal bir HUKUK devletidir.

Mecliste baraj işi de bu yüzden tam bir düzenbazlık. TV işine gelince Tayyip eğer işini çok namuslu yapıyorsa prim de yaptırmaz 70 milyonun önünde yerin dibine sokar Kılıçdaroğlunu. Bunu yapsın canımı yesin ,sayın niğde gazozu

hahahaha. Tek partili sistem istiyorsun galiba. Lafı uzatmadan şeriata geçelim ha, nasıl olur. Çok büyük onurdur, sağolun muhalif olma hakkımızı bize verdiniz.

Demokrasi, tüm üye veya vatandaşların, organizasyon veya devlet politikasını şekillendirmede eşit hakka sahip olduğu bir yönetim biçimidir. (Direkt aldım Wikipedia)

Bununla da bir sorunun varsa seni şunu değiştirmeye davet ediyorum.

Madde 2- Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, DEMOKRATİK, LAİK ve sosyal bir HUKUK devletidir.

Mecliste baraj işi de bu yüzden tam bir düzenbazlık. TV işine gelince Tayyip eğer işini çok namuslu yapıyorsa prim de yaptırmaz 70 milyonun önünde yerin dibine sokar Kılıçdaroğlunu. Bunu yapsın canımı yesin ,sayın niğde gazozu

arkadaşım her sıkıştığınızda şeriatın arkasına saklanıyorsunuz... benim şeriatla işim olmaz.. kim çalışır çabalar memleket için bişeyler yaparsa ben onu bilirim.. yani bu işin ne şeriatla nede tayyiple ilgisi var.

tek partili devirde miyiz..? HAYIR 2 partili devirdeyiz.. AK PARTİ ve diğerleri ( yargıtay - danıştay - tüsiad - doğan medya grup - chp - mhp )...vs vs

hayalperes olmanın manası yok... siz muhalefet olmak için kurulmuş, azınlıklara hitap eden, ayrıcalıklı kişilerin partisinin savunucususunuz.... bende bu zamana kadar hep seçimlerde hatırlanmış, çoğunluk ama sesini çıkarmadan sabretmiş, haramilerin saltanatına artık dur diyen geniş kitlenin savunucusuyum..

kısaca biz ( AK PARTİLİLER) HALKIZ.... SİZ ( CHP) ARİSTOKRAT

arkadaşım her sıkıştığınızda şeriatın arkasına saklanıyorsunuz... benim şeriatla işim olmaz.. kim çalışır çabalar memleket için bişeyler yaparsa ben onu bilirim.. yani bu işin ne şeriatla nede tayyiple ilgisi var.

tek partili devirde miyiz..? HAYIR 2 partili devirdeyiz.. AK PARTİ ve diğerleri ( yargıtay - danıştay - tüsiad - doğan medya grup - chp - mhp )...vs vs

hayalperes olmanın manası yok... siz muhalefet olmak için kurulmuş, azınlıklara hitap eden, ayrıcalıklı kişilerin partisinin savunucususunuz.... bende bu zamana kadar hep seçimlerde hatırlanmış, çoğunluk ama sesini çıkarmadan sabretmiş, haramilerin saltanatına artık dur diyen geniş kitlenin savunucusuyum..

kısaca biz ( AK PARTİLİLER) HALKIZ.... SİZ ( CHP) ARİSTOKRAT

Sence akp nin meydanlarda topladığı insanların bir ideolojisi var mı. Bir fikir için mi gidiyorlar oraya?

#include <stdio.h>
int main()
{
printf("evet\n");
return 0;
}

O insanlar bundan ibaret. Alttaki videoya bakınız.

YouTube - Erdogan'i sasirtan 'evet'

Evet dersen eğer daha da cevap yazmayacağım.

lafı döndürdüp dündürüp alevilere getiriyorlar.

bir kez daha diyorum:

aleviler kadar taş düştün tepenize!

konunun alevilerle ilgisi yok ama başlığa alevi koymuşlar ki alevilere bir tepki uynasın.

bu ülkede aleviler kadar devletini seven, bu ülke için çalışan, dürüst insan var mıdır merak ediyorum?

ama siz de haklısınız. aleviler islamın aydınlık yüzünü temsil ettiğ için sevmiyorsunuz.

alevilerde allah korkusu yok, ağzına kadar allah sevgisi var.

allahı "celalullah" bilmezler "cemalullah" bilirler.

"mal"ı sevmezler "can"ı severler.

ikircikli değiller, içlerinde ne varsa dillerinde de o var.

bun meziyetlerin ve dahalarının sizde mevcut olmadığı için alevilere taş atıyorsunuz.

ne demiş koca haydar diye bilinen pir sultan abdal :

"şu elin attığı taş bana değmez, ille dostun attığı gül pareler beni"

onun için sizin attığınız taş bize pek değmiyor. istediğiniz kadar atabilirsiniz.

Geri